Sivas halkı kar eşliğinde şampiyonluk kutlamalarına başladı.
Futbol Konusu
-
-
Ömer Hocam istediğiniz yerde aktif olabilirsiniz sıkıntı yok.
-
Bu sene şampiyon kim olur sizce benim favorim Fenerbahçe
Fenerbahçe ya da Galatasaray ikisinden biri diyorum. Bu arada Beşiktaş'lıyım
-
sizce kim olabilir ? ??
-
- Resmi Gönderi
Bu sene şampiyonluk adayları fazla Fener form yakaladı Sivas geçit vermiyor Trabzon her maçta 6-7 yapar . Başakşehir Avrupa’da tecrübe kazanıyor ligimiz kaliteli hale gelsin ben Sivas’ın şampiyon olmasını isterim neden derseniz şampiyonlar liginde ha Galatasaray gitmiş ha Sivas hiç fark yok ikisi de 2 puan toplar en fazla o yüzden 6. Lig şampiyonu olması İçin güzel şans var Sivas’ta ama elinde tutarsa şayet
-
- Resmi Gönderi
Bu konuda daha öncede yazdım
Sivasspor arada kaynar gider..Bir yerde başlar aksamalar ve devam eder..
Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Başakşehir ilk sıralarda yer alırlar..
Sivasspor bunların arasına bir yere kapak atarsa eh..
Bir iki ters olayda takım dağılır, yönetim sarsılır, hocanın varlığı sorgulanır vsvsvs
-
20 Ocak 1989 Samsunspor'un Kırmızı-Beyaz Renklerinin Yanına Siyah'ında Eklendiği Gün 1985-1986/1986-1987 Yıllarında Türk Futboluna Ambargo Uygulayan Şampiyonlukları 8 ve 5 Puanla Kaçıran Bir Takım Benim Doğup Büyüdüğüm Şehir Samsunsporun Malatya Deplasmanına Giderken Havzada Geçirdiği Kazada Futbol Şehitlerimizi Bir Kez daha Anıyorum Asla UNUTULMAYACAKSINIZ!
Bu Şehrin Çocukları Asla Sizi Unutmayacak
VAR OL SAMSUNSPOR ?⚫️⚫️
-
- Resmi Gönderi
20 Ocak 1989 Samsunspor'un Kırmızı-Beyaz Renklerinin Yanına Siyah'ında Eklendiği Gün 1985-1986/1986-1987 Yıllarında Türk Futboluna Ambargo Uygulayan Şampiyonlukları 8 ve 5 Puanla Kaçıran Bir Takım Benim Doğup Büyüdüğüm Şehir Samsunsporun Malatya Deplasmanına Giderken Havzada Geçirdiği Kazada Futbol Şehitlerimizi Bir Kez daha Anıyorum Asla UNUTULMAYACAKSINIZ!
Bu Şehrin Çocukları Asla Sizi Unutmayacak
VAR OL SAMSUNSPOR ?⚫️⚫️
Allah rahmet eylesin
Mekanları Cennet olsun
-
- Resmi Gönderi
Whisper Dayı sivasspor beşiktaşı kendi sahasında yendi bakalım eğer bir büyük takımı da kendi sahasında yenerse bence şansı var yani bu sene eski seneler gibi değiller. Çok aktifler. Elbette ligin sonlarında ortalık kızışacak elbette her şey ortaya çıkacak
-
Antalyaspor , Sinan Gümüş'ü kadrosuna kattı
-
Göztepe, Adebayor transferini bitiriyor
-
- Resmi Gönderi
adabayor da türkiye de gitmediği yer kalamyacak herhalde
-
- Resmi Gönderi
Adebayor kalitedir abiler
İmkanım olsa oda bastonla sahaya gelse oyuna alırım
-
Quique Setien yönetimindeki ilk maçta Barcelona. Eski barça oyunu.
Ama bu yine Real Madrid in şampiyon olacağını değiştirmez #HalaMadrid
-
Ziraat Türkiye Kupasında bugün
14.00
Kırklarelispor 0-0 M.Başakşehir (1-1 in rövanşında kırklarelispor tur atladı )
20.30
Fenerbahçe-Kayserispor (0-0)
-