Tebrikler beşiktaş.. ilk 16 da başarılar dilerim.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Tebrikler tek gururumuz Avrupa'da bakalım inşallah kupayı da alır da 3 Belçika takımının üst tura çıkmasını bastırır baya yoksa ülke sıralarında altlara gerileyeceğiz
-
Rakip yunanlar bu çok güzel oldu. Öcünü alacağız osmanlıspor.
Beşiktaş & olimpiyakos -
Olympiakos tur atlıcak yine
-
Beşiktaşın son 16 turu içinde gelmesin dediğim Man. Unıted vardı ,diğer takımları elebileyecek potansiyeli mevcut ..Takım oyununu en iyi şekilde sahaya yansıtan bikaç takımdan birisi Türkiyede beşiktaş ,Lig zaten artık bitmek üzere Şampii kısmına kadar getirmiş durumda
-
- Resmi Gönderi
Olympiakos tur atlıcak yine
Atlamasın abim.Biz geçelim turu :thumbup:
-
Futbol şanszsızlığı olmaz ise,hakem hatası ,sakatlık gibi vs ...Beşiktaşın tur atlayacağını düşünüyorum ki geçen yıla oranla üstüne koyarak oynuyor beşiktaş
-
-
- Resmi Gönderi
Şu kurada olan takımlara bakın..Kalbur üstü kaç tane var?Bizim sözde büyüklerden sadece Beşiktaş var.Hepsi olmalıydılar
-
- Resmi Gönderi
Neye göre büyük lük abim
-
Beşiktaş olimpiyakosun içinden gecer en baba beşiktaş m.united yenerse kupayı alır.
-
Beşiktaş olimpiyakosun içinden gecer en baba beşiktaş m.united yenerse kupayı alır.
Bence elenecek bu turda
-
Fenerbahce olsa tamam elenir derdim bak bide galatasaraylıyım pazartesi maç arenada korkuyom beşiktaştan.
-
Fenerbahce olsa tamam elenir derdim bak bide galatasaraylıyım pazartesi maç arenada korkuyom beşiktaştan.
Gs ölüysüyle bile Bjk yi yener Beşiktaş büyük takımlara karşı çaresiz.
-
Eger yenerse işler karışır.
-