- Resmi Gönderi
Galatasaray Beşiktaşı yenebilir neden? Yılların istatistiği bir tık Galatasaray diyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGalatasaray Beşiktaşı yenebilir neden? Yılların istatistiği bir tık Galatasaray diyor.
O gs-bjk maçının hakkı beraberlik bence belki beşiktaş da alabilir ama tudor kendini göstermek isteyecek maç 1-1 biter
Gs ölüysüyle bile Bjk yi yener Beşiktaş büyük takımlara karşı çaresiz.
Hakemlere karşı malesef çaresiz oluyoruz.
Sizin nasıl oynamadan kazandığınızı gördük kardeşim.
Bende bu maçta lig devam etsin diye hakem katliamı bekliyorum.
Takımlar babamızdan miras değil ve bizlere birşey katmıyor.Kazanıyorlar tabiki kazanıyorlar,kaybediyorlar yine kazanıyorlar.
Bizler de yere düşen onurlarını yerden alıp taşımaya gayret ediyoruz.
@Mkaymaz21 bak hocam süper lig de yapılan sıradan bir karşılaşma olarak degerlendirme.
Seni uyarıyorum.!!!!
yunanistandaki stad da nasıl türk bayrağı sallanacaksa nasıl istkilal marşı okunacaksa sen de evinde oturup bir dua edip sporcu arkadaşlarımızın oyunun iyi geçmesini dile.
Ben beşiktaşlıyım düşüncesi ile bu yazıyı paylaşmıyorum.orda hangi takım olursa olsun mevkisi TÜRK olan tüm takımlar bizimdir. Bizim ülkemizi temsil eder.
Ligde yada kupada bu kural geçerli değildir. Benim şahsi düşüncem. Pazartesi derbi var orda konuşabilirsin 10-0 gs yada bjk yener diyebilirsin.
Bu konuda ben çok hasasım lütfen sizlerde hasas olunuz. Bu sene bjk varsa senye Gs olur Fener olur ts olur. Takım taraftarlığınız sadece ligde kalsın.
@Mkaymaz21 bak hocam süper lig de yapılan sıradan bir karşılaşma olarak degerlendirme.
Seni uyarıyorum.!!!!
yunanistandaki stad da nasıl türk bayrağı sallanacaksa nasıl istkilal marşı okunacaksa sen de evinde oturup bir dua edip sporcu arkadaşlarımızın oyunun iyi geçmesini dile.
Ben beşiktaşlıyım düşüncesi ile bu yazıyı paylaşmıyorum.orda hangi takım olursa olsun mevkisi TÜRK olan tüm takımlar bizimdir. Bizim ülkemizi temsil eder.
Ligde yada kupada bu kural geçerli değildir. Benim şahsi düşüncem. Pazartesi derbi var orda konuşabilirsin 10-0 gs yada bjk yener diyebilirsin.
Bu konuda ben çok hasasım lütfen sizlerde hasas olunuz. Bu sene bjk varsa senye Gs olur Fener olur ts olur. Takım taraftarlığınız sadece ligde kalsın.
Ben BJK yenilmesini mi istiyorum dedim? Sadece şahsi fikrim bu turda elenecek.
Gönüller beşiktaşın almasına yönelik ama top yuvarlak ne olacağı belli olmaz. :thumbup:
Süper Lig'de Kasımpaşa, Bursaspor'u 4-0 Yendi
5 saat önce
Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa sahasında Bursaspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda ligin güçlü ekibi Bursaspor'u konuk etti.
ERTUĞRUL TAKIMINI YAKTI
Maçın ilk 40 dakikası tipik bir orta saha mücadelesi gibi geçerken, 43. dakikada Bursasporlu Ertuğrul Ersoy'un yaptırdığı penaltı ve gördüğü direkt kırmızı kart maçın seyrini değiştirdi. Topun başına geçen Titi penaltıyı gole çevirdi ve skoru 1-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti.
İKİNCİ YARI BURSA DAĞILDI
İkinci yarıya 10 kişi başlayan ve maça dengeyi getirmeyi başaramayan Bursaspor, 63. dakikada Koita'nın attığı golle 2-0 yenik duruma düştü. Kasımpaşa bu golden sonra baskısını daha da arttırdı ve 3. golü yine Koita'nın ayağından 68. dakikada buldu. İyice gardı düşen Bursaspor, yaptığı pas hatalarıyla Kasımpaşa'ya ikramlarda bulundu. 77. dakikada Tunay Torun, Bursaspor'un ikramını geri çevirmedi ve skoru 4-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle sona erdi.
Son 3 maçta 7 puan toplayan Kasımpaşa puanını 25'e çıkarırken, ligde kötü zamanlar geçiren Bursaspor son 7 maçında 6. mağlubiyetini aldı ve 28 puanda kaldı.
Süper Lig'de Kayserispor Deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-2 Yendi
6 saat önce
Spor Toto Süper Lig'de Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-2 mağlup etti.
Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta açılış karşılaşmasında Hikmen Karaman'ın çalıştırdığı Çaykur Rizespor evinde Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor'u konuk etti.
15 DAKİKADA 2 GOL ÇIKTI
Maça çok hızlı başlayan ev sahibi Rizespor, 5. dakikada Kweuke'nin ayağından bulduğu golle skoru 1-0'a getirdi. Kayserispor golün şokundan hızlıca kurtuldu ve 15. dakikada Lawal'ın golüyle durumu 1-1'e getirdi.
GÜRAY HESABI KESTİ
İlk yarının bitimine 2 dakika kala bu kez sahneye Güray Vural çıktı ve Kayserispor ilk yarıyı 2-1 önde kapadı. Maçın 67. dakikasında ise Ahmet İlhan doğrudan kırmızı kart görerek takımı Çaykur Rizespor'u 10 kişi bıraktı.
10 kişi kalan Çaykur Rizespor'un gardı düşünce Kayserispor 76. dakikada Welliton ile skoru 3-1'e getirdi. Çaykur Rizespor maçın son dakikalarında Kweuke'nin ayağından bulduğu penaltı golüyle skoru 3-2'ye getirip umutlansa son sözü Kayserispor son dakikada Welliton'un attığı golle skoru 4-2'ye getirerek söyledi ve karşılaşma 4-2 Kayserispor'un üstünlüğüyle noktalandı.
SERGEN YALÇIN FARKI
Sergen Yalçın yönetiminde harikalar yaratan Kayserispor üst üste 4. maçını kazanırken, ligde sıkıntılı günler yaşayan Çaykur Rizespor ise son 3 maçta 8 puan kaybetti.
Ülkemiz adına yapılan her türlü braşta olumsuz konuşmamız yanlış.Ve ortam gerici hareketlere sebep olur.
@Mkaymaz21 kardeşim o zaman şöyle düşenelim yada var sayalım milli takımımız malum çok kötü sezon geçiriyor.hatta bu sene şansa gitti fransaya selçuk inanın muteşem golü ile. O serbest vuruşta kaç milyon dua etti biliyormusun.hatırlarsanız son dakikalada gelen golle fransa kapısı açıldı.
Kötü olan milli takımımız 2018 avrupa kupalarına o zaman hiç katılmasın çünkü yenilecekler. Direk çekilelim olur mu sence.?
Bir maç oynanmadan kazanılmaz ha belki sen haklı çıkarsın. Olur eleniriz.Taraftarlık bu günlerde lazım.biz böyle söylemlerde bulunursak onlar motive olamaz.
Milletçe duamız destegimiz eksik olmasın.ha içinizde varsa negatif düşünen içinizde tutunuz.Çünkü orda bizim milli gururumuz olacaklardır.
osmanlıspora o kadar üzüldüm ki bi o kadar da gurur duydum.Baktığınızda başaksehir bursa gençlerbirligi konya gaziantep trabzonspor kasımpaşa bu saydığım takım senelerdir süper ligde ve her avrupa macerası erken hatta hatta bazı maçları başında bittirdirler.
Osmanlıspor yeni takım yeni süper lig macerası ile avrupa yolculuguna 32 takıma kadar devam etti.Belki şanssızlık belki de desteksizlikten dolayı elendiler.Asla başarısız diyemezsiniz.
işte kardeşlerim söz yine dönüyor dolaşıyor bizlere geliyor. Türk takımları adı altında oynan tüm müsabakalar biz türk milletine düşer.Art niyet ve taraftarcılık oynarak olumsuz kelimlerden kaçının sakının...
Türk futbolu olarak ve spor dallarında her dalda Avrupa da bu bayrağın altında tek olduğumuzu hatırlatalım bize yeter.
Trabzonspor, Atiker Konyaspor'la 1-1 Berabere Kaldı
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor ile Trabzonspor karşılaştı.
Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyasporsahasında Trabzonspor'u ağırladı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Atiker Konyaspor'un golünü 47. dakikada Dimitar Rangelovkaydederken, Trabzonspor'un cevap golü ise 54. dakikada Hugo Rodallega'dan geldi.
TRABZONSPOR 6. SIRADA KALDI
Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 32 yaptı ve 6. sırada kaldı. Atiker Konyasporise puanını 29'a çıkarttı ve 8. sıraya yükseldi.
22.hafta
Süper Lig Fikstür ve oynanan maçların sonuçları
Süper Lig 22 .Hafta
Süper Lig'de Fenerbahçe Deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 Berabere Kaldı
2 saat önce
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak son 4 maçta 9 puan kaybetti.
Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona erdi.
AÇILIŞ SEFA'DAN
Maç karşılıklı ataklarla başladı. Fenerbahçe geçtiğimiz haftalarda kaybettiği puanları tekrar toplamak için bu kez moralli başladı fakat bu moral fazla sürmedi. 11. dakikada sahneye çıkan Sefa Yılmaz, skoru 1-0 yaptı.
FAZLA SÜRMEDİ
Gaziantepspor'un gol sevinci ise 12 dakika sürdü. Sağ kanattan gelen ortaya gelişine plase vuruş yapan Lens, takımına 1-1'lik beraberliği getirdi.
Kalan dakikalarda ise başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.
Son 4 maçta 9 puan kaybeden Fenerbahçe puanını 38'e çıkarırken, üst üste 2. beraberliğini alan Gaziantepspor ise puanını 16'ya yükseltti.
Antep deplasmanları hep zordur. 1 puan bile bu fener müstehak hatta fazla bile. :aq:
Hocam yarın ki derbi ne olur