- Resmi Gönderi
Kanıt?
:kahretsin: :rofl:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKanıt?
:kahretsin: :rofl:
Fenerbahçeliyim bugün M topal el il gol attı.Net Ama dünkü Bjk maçından aynısını söylmenizi beklerdim
Herkes kendi işine geldiğini söyler kardeşim
Kanıt?
Bak bu kanıt sistemi iyi olmuş
kendim hazırladım video yu :rofl: dun bize bugun size. Dünkü maçla ilgili atınç hareketi penaltı olabilir. Sebebiyet var. Benim anlamadığım olay siz koca maçın sadece penaltı bölümünü eleştiriyorsunuz.
Penaltıya kadar top rize defansı önünde oynandı.
kendim hazırladım video yu :rofl: dun bize bugun size. Dünkü maçla ilgili atınç hareketi penaltı olabilir. Sebebiyet var. Benim anlamadığım olay siz koca maçın sadece penaltı bölümünü eleştiriyorsunuz.
Penaltıya kadar top rize defansı önünde oynandı.
Bjk lehine ilk hakem hatası değil bir sürü örneği var.Bu arada penaltı olabilir değil %100 penaltı
örneklere girersek ortalık karışır. Şikeler vs vs boşver hocam seneye bakalım kim iyi gidecek.
Ama şu bir gerçek Gs ve Fb bu yönetimle hep böyle gider ne azalırlar nede çogalırlar.siz asıl bununla tartışın büyük vaatlerle alınan poldi aşagı yukarı aynı paraya satıldı.aynı şekilde fb defans hattı milyon dolarlar harcandı w.pirse gibi adam oturdugu yerden para kazanıyor.
Sizler bu takımların tarftarı olarak bunları takip etmeniz lazım.
örneklere girersek ortalık karışır. Şikeler vs vs boşver hocam seneye bakalım kim iyi gidecek.
Ama şu bir gerçek Gs ve Fb bu yönetimle hep böyle gider ne azalırlar nede çogalırlar.siz asıl bununla tartışın büyük vaatlerle alınan poldi aşagı yukarı aynı paraya satıldı.aynı şekilde fb defans hattı milyon dolarlar harcandı w.pirse gibi adam oturdugu yerden para kazanıyor.
Sizler bu takımların tarftarı olarak bunları takip etmeniz lazım.
En hassas noktam şike.Hala şikedenmi bahsediyorsunuz.Bize şike şike diyorsunuz da kendi takımınız itiraf etti şike yaptık diye.Aziz Yıldırım'ı zerre kadar sevmem.Ama adam şike yapmamıştır.Malum kumpası ortaya çıkyıor merak etme
Galatasaray maçı temsili şuan :rofl: :rofl:
Maç 2-2 gidiyor ulen winter nereden geldi aklına bu şarkı haha
96 dakika 2-3 bitti helal gs başarılar.
@FOREVERSYSTEM öyle 2-2 görünce sarkı aklıma geldi.
96 dakika 2-3 bitti helal gs başarılar.
@FOREVERSYSTEM öyle 2-2 görünce sarkı aklıma geldi.
Bir de bize ballı derler ya hasan 71 i esefle anıyorum :lol:
Şimdi güldük eylendik asıl maçı hep birlikte takip edip destekliyoruz.
olyimpikos & BEŞIKTAS
Cumaya kadar herkes beşiktaşlı ona göre