- Resmi Gönderi
Su adamı top oynarken de sevmemistim,bu kadar dandik bir karakter olamaz,her ne kadar fenerli de olsam.Nadirde olsa bakarım surviyvir a.Serhat i görünce insanligimdan utandım. Zaten daha da bakmam günaha girdim biton
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSu adamı top oynarken de sevmemistim,bu kadar dandik bir karakter olamaz,her ne kadar fenerli de olsam.Nadirde olsa bakarım surviyvir a.Serhat i görünce insanligimdan utandım. Zaten daha da bakmam günaha girdim biton
Özledigimz galatasaray @FOREVERSYSTEM liğ bitmedi inanıyorum yakalayacak gs fb beşiktası.
Özledigimz galatasaray @FOREVERSYSTEM liğ bitmedi inanıyorum yakalayacak gs fb beşiktası.
Bence de yakalasın da izlemeye değer maçlar izleriz en azından tebirk ederim bu arada Galatasarayı da seni de
Zor ama yaklasirlarsa lig tatlı olur
Barcelona
6 - 1
MS
PSG
Psg nin turu 3-0 dan sonra geçeceğine inananlar barçanın cevabı ile karşı karşıya kaldılar.
Barcelona
6 - 1
MS
PSG
Psg nin turu 3-0 dan sonra geçeceğine inananlar barçanın cevabı ile karşı karşıya kaldılar.
Yazmıştık birşeyler bu sonuçlara yabancı değil Barcelona takımı,bu sefer olmayabilir PSG iyi gibi demiştik,ama........... :D
ula kupon yatti.
ula kupon yatti.
Yalnız baçaya verilen bir penaltı çok komik barçanın 3. golündeki pozisyonda psg li futbolcu yere düşerken kafası barçalı futbocuya dokunuyor iyi atmış kendini yere atıyor. Ligde olsa yangın çıkardı bizim ligde
Tahminimce Barcelona tur atlar.Futbolun karanlık elleri Barçayı tur atlatacak.
15.02.2017
15.02.2017
:D İçine doğmuş mehmet
:D İçine doğmuş mehmet
Üle karanlık el bizim Türk hakem mi demek istiyorsunuz :rules: :rofl: :rofl: :rofl:
Üle karanlık el bizim Türk hakem mi demek istiyorsunuz :rules: :rofl: :rofl: :rofl:
Yok dayı.Sadece bunu söyliyeyim futbol sadece top değildir.Futbolu futbol yapan iddadır
Deniz ayptekin süper ligde bu kadar kötü maç yönetemezdi. Hele o penaltı tam komedi. Cüneyt ÇAKIRI tek geçerim avrupa hakemlerimiz arasından.
Evet Suarez'in ki de komik adamları asmış resmen.PSG oyun olarak saçmalamış ama buna rağmen turu attıkları tek golle geçerlermiş
Mac başladı..Hayde bre pehlivan