millet üye işi zaten kasımdan sonra olur çünkü yaz geldi 2 aya kadar millet tatile gidecekler.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
B :lol: elli olmaz hasan ben beşiktaşdan bir sürpriz bekliyorum ayrıca olimpiakosu abartıyoruz sanki biraz.
-
- Resmi Gönderi
millet üye işi zaten kasımdan sonra olur çünkü yaz geldi 2 aya kadar millet tatile gidecekler.
Hasan iyi ya işte tatil beldeleri ve oteller diye bir konu açarız. Burada belasını arayan onu da bulaacak Her şey zamanla
-
golllllllllllllllllllllllllllllllllll.
-
- Resmi Gönderi
Oleyyy
-
- Resmi Gönderi
yupii size demiştim beşiktaş yer bunları daha durun
-
- Resmi Gönderi
2. gol kaçtı ah ulen :tey:
-
golllllllllllllllllllllllllllllllllllll jk neymar. :D
-
- Resmi Gönderi
golllllllllllllllllllllllllllllllllllll jk neymar. :D
Get Ule :lol: :rofl: :rofl:
-
- Resmi Gönderi
Abubakar,talisca,atiba,marcello,babel fizik yüksek top mücadele yönüyle Bjk ya çok şey katıyorlar.Sadece bir çabuk ve fırsatçı golcüsü eksik.Boyle topçuları her zaman bulamazsınız
-
- Resmi Gönderi
Gomez de olaymis vay vay vay
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
olmpının golü. -
- Resmi Gönderi
:D:D:DHarici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Neauuuvvvvvv neaouuuvvvvvv fransızlar haşat olmuşlar :rofl:
-