- Resmi Gönderi
Hocam klüb başkanlığı holding yönetmeye benzemez. Ali Koç çok tecrübesiz
Haklısın hemde çok haklısın.Ben Galatasaray maçından sonra bile bu ayrılık doğru demem diyemem ama bir etki tepki diye bir mana yuklerdik.Simdi bu ne?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam klüb başkanlığı holding yönetmeye benzemez. Ali Koç çok tecrübesiz
Haklısın hemde çok haklısın.Ben Galatasaray maçından sonra bile bu ayrılık doğru demem diyemem ama bir etki tepki diye bir mana yuklerdik.Simdi bu ne?
Şimdi İsmail kartalı getirirler
Beyler. Ne eski Fener var ne eski ruh... hiç bir şey eskisi gibi değil. Bunu kabul etmek gerekiyor. Severiz sevmeyiz ama Aziz Yıldırım Fenerbahçe’ye çok katkısı olmuş bir insandı. Belki Aleks ve bazı tutumları şike iddiası sebebiyle bitirmeye çalıştılar ve başardılar . Ali Koç öz güveni çok fazla bir insan ama bir o kadar da temkinsiz yakalandı. Yani bu takımın oturması bana kalırsa rahat 2-3 seneyi bulur bu kafa ile ...
Profesyonel bir kulüp abim,yöresel olsa anlarim ruh derim..Essek yüküyle para alıyorlar ve gerekeni yapacaklar.Yanal da bu yolda yanlış kadro seçimleri ve transferleriyle hataliydi.
Ben biraz Aykut kocaman fobisine sahibim ve kendimce haklıyım.Alex konusu tamamen Kocamanin küçük kalbinin neticesidir.
Aziz baskanda hocaya sahip çıkmıştır.Ali koç ise hala duygusal günü birlik işler peşinde.Comoliye verilen paralarla şahane alt yapı çalışması ve oyuncu kazanımları olurdu.Bos iş peşine düştük,elit bir iş olsa anlarım ama onun yapacağı her işi bizim kendi insanımız yapardı yeterki yetki ve fırsat verilsin.
Mesela Galatasaray yardımcılarının Haaland için kulübe bu oyuncuyu alalım diye ısrar etmeleri ve laflarının kaale alınmaması.
Oyuncu bulmayı da biliriz almayı da yeterki yetkiniz olsun.
Koç iyi şeyler yapma peşinde ama adımları hep kısa sanki.Atlayıp geçme düşüncesi yok.
"BU OYUNCULAR FENERBAHÇE NİN OYUNCULARI DEĞİL"
"Yönetimle bazı konuları konuşma fırsatı bulduk. Yönetim gitmesi gereken oyuncuları da biliyor. Bu kulüp için oynamak istemeyenler var, bu oyuncuların gitmesi gerekiyor. Yeterince iyi olmayanların da gitmesi gerekiyor. Takımda böyle oyuncular varsa onlara güle güle demek zorundasınız. Mesele sadece aldıkları para değil. Oyuncular bu kulüp için oynamaktan gurur duymalılar."
Gelecek sezon Fenerbahçe'nin doğru oyunculara ihtiyacı olduğunu anlatan Advocaat, şöyle konuştu:
"Yönetim neyin gerektiğini biliyor. Zor bir çalışma olacak yönetim için ancak kadroyu temizleyebilmek için bunu yapmalılar. Şu anda 8-9 aydır buradayım. Artık bir şeyler söyleyebilirim. Tanıdım burayı. Fenerbahçe büyük bir kulüp ve harika bir organizasyonu var. Bu takımın doğru seviyede oyunculara ihtiyacı var. Belkilerle olmamalı. Takımın kendini ispatlayacak oyunculara ihtiyacı var. Bizim takımda şu anda çok fazla 'belki' var." ( 13.05.2017 )
Yani bu adam 3 yıl önce söylüyor bunları üstelik 1 sene kalınca anlıyor hemen.Ama malesef bu fb yönetimi görmüyor bunları eski yönetim de şimdiki yönetimde.Hasan alilerle cigerciyle alperle dirarla ekicilerle vs. bu işler olmaz 6senedir olmadı şimdi mi olmasını bekliyorlar
Şu boşa geçen 3 seneyi komple yenilenme süreci olarak geçirseydik çok güzel ve oturmuş bir kadromuz olurdu. Gelen hep gideni arattı. Bu senede şampiyonluk hayalleri sona erdi. Yarından itibaren alt yapımızdan gençlerimizi ilk 11 de görmek istiyoruz. Şimdiki 11 den kat ve kat daha iyi olacağını düşünüyorum
Sonuç katılımcılar tarafından görülebilir
Soru
Futbol Takımları Arka Planları
İşinize yarar diye düşünüyorum...
ÖZKAN ÖZ'e teşekkürler tasarım ona ait.
Bitsin abim fazla mesajları silerim.Bazı mesajlar çift ve aynı oldu
Hocam buldukça atarım