kafa kafaya oynanıyor.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Zaten masal bunlar.Adamlar alır giderler maçı
-
- Resmi Gönderi
Ahaaaaa
-
- Resmi Gönderi
Kayseri ıhhh ıhhh :D:D:D
-
- Resmi Gönderi
Ulen bala attı yine 2-2 oldu
-
- Resmi Gönderi
maç 2-2 bitti iyi yırttı beşiktaş
-
- Resmi Gönderi
maç 2-2 bitti iyi yırttı beşiktaş
Bu hafta yırtan yirtana
-
- Resmi Gönderi
Bu hafta yırtan yirtana
Evet büyüklere hep taş denk geldi bu hafta
-
- Resmi Gönderi
En iyi de fenerle galatasaray yıttı orası aşikar.
-
- Resmi Gönderi
Bu arada celta vigo-Villeral maçında celtalı futbolcu nun kendi kalesine attığı golle villereal 1-0 önde
-
Kayseri ıhhh ıhhh :D:D:D
Ulen bala attı yine 2-2 oldu
En iyi de fenerle galatasaray yıttı orası aşikar.
Admin olmanıza rağmen ve tahrik edici mesaj atmayın demenize rağmen tahrik edici mesajlara devam ediyorsunuz.
Şimdi bu lafımdan dolayı uyarı yerim. -
Ligin bitmesine daha 11 hafta var.Yani hiçbir şey daha bitmedi...
-
- Resmi Gönderi
@Snow Day tahrik edici mesaj nerede var. Sen de paylaştın yeri geldi burada fenerbahçe aleyhine sözler bir şey demedik. Uyarı verecek bir konu da yok. Bir defa hasana oldu o konu ama hasanın ki 1-2-3-4 mesaj arka arkaya gelince uyarmak zorunda kaldım. Havadan nem kapmayalım. Uyaracak bir konu da yok. Küfür hakaret ve tahrik edici sözler bellidir.
-
@FOREVERSYSTEM @whisper @Mkaymaz21 @CaN HeYeCaN bu saydığım arkadaşlar Fenerbahçeli @Sinan Reiz @JR NEYMAR bu arkadaşlarda Galatarasaylı ben ve @Snow Day arkadaşta beşiktaşlı.
Şimdi burda yeri geliyor fener maçında yeri geliyor gs maçında skor ve oyuna göre yorum yapıyorum. Yada yapıyoruz herkes bu olayların karşılıklı yapıldığını bilir. Bugün bjk ile ilgili konuşursunuz yarın fener öbur gün gs diye gider.
şuana kadar yapılan konuşma ve yorumlarda tahrik edici bir olay olmadı. Eger yinede bu gibi konuşmalar sizin zorunuza gidiyorsa söyleyin bizde ona göre şaka yaparak takılalım. Burası futbol konusu yeri geldi şaka yapcaz takılcaz tebrik etcez. Haklıyı haksızı eleştircez.
Ama tahrik etmden tahrik edici kelime cümle kurmadan. Bir cümlenin arasına yada sonuna tahrik eden kelime koyarsanız olmaz direk o mesaj silinir. Herkesin bilgisi olsun.
iyi akşamlar. -
- Resmi Gönderi
Başakşehir de alkışı hakediyor.Uyumları bozulmassa bir efsane yaşayabilirler
-