Amin enişte Cumamız tüm islam alemi adına hayır olsun, güzel bir cuma ardından gelen güzel haberler bizlerin olsun. AMİN :saint:
Amin ecmain kardeşim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAmin enişte Cumamız tüm islam alemi adına hayır olsun, güzel bir cuma ardından gelen güzel haberler bizlerin olsun. AMİN :saint:
Amin ecmain kardeşim
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…
Sana ve tüm forum üyelerine hayırlı Cumalar ve hayırlı geceler
اَللَّهُمَّ بِاسْمِكَ اَمُوتُ وَاَحْيَى
„Allâhümme bismike emûtü ve ahyâ“ duâsı okunur. Sağ yanak, sağ elin içine konularak sağ taraf üzerine yatılır.
اَللَّهُمَّ
ey benim şanı yüce olan rabbim!
بِاسْمِكَ
senin ismi şerifin ile
اَمُوتُ
ben ölürüm
وَاَحْيَى
daha ben dirilirim.
Buhârî Deâvat 8 Müslim Zikir 59
Bu yaşa geldim hala rahmetlilerin ogrettiklerini okur ve öyle yatarım.
Yattım sagima döndüm soluma kilidim subhaneke ustum gulhuvallah.Y attım Allah kaldır beni,rahmetine daldır beni.İman ile kaldır beni.Yattim Allah kalkarim inşaallah,kalkamazsam lailaheillallah.
Bu yaşa geldim hala rahmetlilerin ogrettiklerini okur ve öyle yatarım.
Yattım sagima döndüm soluma kilidim subhaneke ustum gulhuvallah.Y attım Allah kaldır beni,rahmetine daldır beni.İman ile kaldır beni.Yattim Allah kalkarim inşaallah,kalkamazsam lailaheillallah.
Veri sun abi böyle olmaz ki :thumbsup:
Veri önemli hocam :D
Tahminci kızar valla artis
Aman karıştırma veri meri,İsine bak abim...
Allah'ım indirdiğin kitabına, gönderdiğin Peygamberine iman ettim. Bu hal ve iman ile uykuya yatıyorum."
"Bismillahirrahmanirrahim"
"Elhamdü lillahi rabbil'alemin. Errahmanir'rahim. Maliki yevmiddin. İyyake na'budü ve iyyake neste'in, İhdinessıratel müstakim. Sıratellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdubi aleyhim ve leddallin.
"Rahman ve Rahim Olan Allah (c.c.)(c.c.)'ın adıyla;
"Hamd, alemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. Allah'ım! Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
Hadis-i Nebi Salla'llahu (a.s.) şöyle buyurduğu rivayet olunmuştur; Sizin biriniz yatağına yatacağı vakit adem bilmez ki, dünden beri ona hangi mahluk halef olmuştur, sonra yatsın ve şöyle dua etsin; Rabbim! Ancak Sen'in isminle yan tarafımı yatağıma koydum. Sen'in isminle de kaldırırım. Rabb'im! Eğer canımı alacaksan bana rahmetini ihsan et, eğer hayatta bırakacaksan hayatımı Salih kullarını muhafaza ettiğin himayenle muhafaza buyur!.
Hz. Peygamber (a.s.v.) geceleyin yatmak üzere yatağına girdiği zaman, sağ elini sağ yanağının altına koyardı. Ve şu duayı okurdu; "Bismikellahümme ehya ve emutü." "Allah'ım! Senin isminle diriliyor, senin isminle ölüyorum."
Cin, şeytan, karanlık, yalnızlık gibi her türlü korku için okunacak çok etkili dua şudur;
"Bismillahirrahmanirrahim"
"Euzü bi kelimatillahit-tammeti min gadabihi ve ıkabihi ve min şerri ıbadihi ve min hemezatiş-şeyatini ve en yehdurun."
"Rahman ve Rahim Olan Allah (c.c.)(c.c.)'ın adıyla;
"Allah'ın gazabından, azabından, kullarının kötülüğünden, şeytanların vesveselerinden ve bana yakın olup zarar vermelerinden Allah'ın mübarek ve mükemmel kelimelerine sığınırım." (veri)
"Allah kabul eylesin" Amin.
Sende bize mi giydiryorsun Emre :D
Sende bize mi giydiryorsun Emre :D
Estağfurullah abi en iyi giydirme böyle olsun :D
Hem estağfurullah diyor,hemde edeceğini ediyor :D
Hem estağfurullah diyor,hemde edeceğini ediyor :E
Estağfurullah arapçada :aynen demek :D
Ben Arapça bilmem ama bu olmamış :D
Hem estağfurullah diyor,hemde edeceğini ediyor
Sorma abim ya :D