- Resmi Gönderi
Allah rahmet eylesin, mekanları müjde edildiği gibi Cennet'tir İnşaallah.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAllah rahmet eylesin, mekanları müjde edildiği gibi Cennet'tir İnşaallah.
Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi
Senin uğrunda ölen ordu,budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,Galib et,çünkü bu son ordusudur İslâm'ın.
Gecemiz Mübarek Olsun...
İçeride ki hainler dışarıda ki hainler hepsinin toplanıp bir kara bulut gibi üzerimize geldiği bu günlerde.
Rabbim ordumuza milletimize vatanımızı görünmez orduları ile yardım eylesin.
Başta başımızda ki yöneticilere idarecilere İslami isabetli kararlar almayı nasip eylesin. Amin
Cumanın Rahmeti Bereketi Üzerinize Olsun İnşeAllah
Amin ecmain Yasin enişte
Havalar soğuyacak en azından kapımızın önüne yiyecek bırakalım.
hocam biz her gün koyuyoz
Biz koymuyor,atıyoruz :cursing: Benimkiler kedi değil Pars, anasına satem, ele saldırmak, tırmalamak, canavar gibi hepside.Sayıca fazla olduklarından, ev idaresi onlara geçti :ehuehu: :ehuehu:
Biz koymuyor,atıyoruz :cursing: Benimkiler kedi değil Pars, anasına satem, ele saldırmak, tırmalamak, canavar gibi hepside.Sayıca fazla olduklarından, ev idaresi onlara geçti :ehuehu: :ehuehu:
:rofl: :rofl: :rofl:
dayi bizimkiler 5 kisi yeme koyoz usulca yiyolar ama bazen evde de oluyolar :D
Havalar soğuyacak en azından kapımızın önüne yiyecek bırakalım.
hocam 5 tane sokak köpeğim vardı 3 tanesini çaldılar günde en az 2 kere besliyodum ;(
Ağzı olan, dili olmayan, bulduğuyla ve sadece verilen le yetinen bu canlıları koruyan, kollayan insandan kimseye zarar gelmez.
@byCOLDDD, @DarKNigHT :alkis: :alkis:
hocam ben koyu bir hayvan severimdir
Gerek yaya olarak, gerek binek üzerinde Allah yolunda sefere çıkın. Mallarınızla, canlarınızla Allah yolunda cihad edin. Eğer bilirseniz bu sizin için daha hayırlıdır.
Tevbe Suresi 41. Ayet
An itibariyle fiilen afrin operasyonu başlamıştır
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Afrin Operasyonu için Dua Ordumuz Göreve Başladı...