La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim
öfkekendiğinde bu zikri tekrar edersen bi iznillah öfken diner
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLa havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim
öfkekendiğinde bu zikri tekrar edersen bi iznillah öfken diner
Bismillâhirrahmânirrahîm
9. Ayet : Ya eyyuhelleziyne amenu iza nudiye lissalati min yevmilcumu'ati fes'av ila zikrillahi ve zerulbey'a zalikum hayrun lekum in kuntum ta'lemune
Anlamı : Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.
10. Ayet : Feiza kudıyetissalatu fenteşiru fiyl'ardı vebteğu min fadlillahi vezkurullahe kesiyren le'allekum tuflihune
Anlamı : Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah'ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah'ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz.
Geceniz mübarek olsun
Hayırlı cumalar ailesi
Hayırlı cumalar tüm islam aleminin cuması mübarek olsun
Herkse iyi geceler arkadaşlar, uyuyan yolda giden, çalışan, çalışmayan, uyumayan forumda olan olmayan herkese iyi geceler ve hayırlı cumalar şimdiden, Rabbim yaptığınız hayır ve hasenatları, dualarınızı, ibadetlerinizi kabul ve yerinde makbul eylesin şimdiden ....AMİN
Salavat Şerif, Salavat Peygamber efendimizi anmak ve ona selam göndermektir. Peygamber efendimiz in bir hadisin de şöyle; (insanların en cimrisi, ismim anıldığında bana salavat getirmeyendir.) diye buyurmuştur.
Biz bu hadisi şerifi, okuyup, duyup ta daha hala nasıl olur da ona, yani peygamberimize salavatı şerif getirmeyi erteleriz.
@UsTaD nerelerdesiniz hocam görünmüyorsunuz ?
Bu adam on numaradır ses tınısı makamı hiç bir kimsede şimdilik yok..Suudi arabistanlı sanırsam birde kendi sitesi var ,neye tıklarsanız dinlersiniz.
Özel takipçileri de var hangi camide namaz kıldıracak oraya akın ediyorlar.
Bu en meşhur videosu
Ses adeta"yav ben ne yaptım,ne yapmadım,ben kimim "gibi soruları kendinize sormanıza sebep oluyor.
@UsTaD nerelerdesiniz hocam görünmüyorsunuz ?
Biraz yoğunum kardeşim bu aralar dersler var tecvid var Hatimim var ezber yapıyorum dua sure vs o yüzden kardeşim kusura bakmayın sizide ihmal ettim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu imam kim bilmiyorum ama inanılmaz bir okuyuşu var. Ağlamamak elde değil
Kabe imamı Maher Al Mueaqly kardeşim.
Okuyan: Yasser Al Dossari diye bir imam yine kabe imamlarından birisi o da @UsTaD you tube de yazan yorumlardan buldum o ismi isimden aratınca sesleri hep birbirine benziyor ama mahir değilmiş.