yarin sabah saatlerinde ankaranin kuzey ilcelerinde hafifse olsa kar ihtimali var.modellerde pek gorunmesede gfs diyagram duzenli olarak gosteriyo.
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
yarin sabah saatlerinde ankaranin kuzey ilcelerinde hafifse olsa kar ihtimali var.modellerde pek gorunmesede gfs diyagram duzenli olarak gosteriyo.
Olsa bile serpinti şeklinde olur ama burası Ankara sürpriz olur mu kovalayacagiz konvektif yağış olabilir
-
- Resmi Gönderi
Ankara şu an ki görüntüde kuru soğuk alır yanlış mıyım Angora
-
Evet bana da öyle geliyor. Ama Ankara'ya her kış az da olsa çok da olsa kar yağıyor. Belki yılbaşında kar alırız belli olmaz
-
cokda guvenmesemde gfs diyagrama gore demistim hocam.cok sukur alistik beklentimizi hep dusuk tutmaya ve kuru ayazi cekmeye
-
bu arada 22 24 arasi tam anlamiyla donucaz.gunduzleri mgm 4 5 dereceleri gosteriyo ama ben dahada dusuk olabilecegini bekliyorum.bugun bile hava tamamen kapali en yuksek 9 derece beklenirken mgm ye gore 6 derecelerden pek fazla cikmadi.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
22 24 sistemi için Evet kuru soğuk çekeceğiz yarın sabah da hiç bir model yağış vermiyorlar sadace Euro 4 modeli kuzey ilçelere çok cılız yağış vermiş akşam tekrar bakarım olmazsa ayin 26 si gibide cephe yağışı olacak büyük ihtimalle kar olursada rakım sistemi olur oda sıcaklık sıkıntısı olur gibi şimdiki görüntüye göre
Bu yarın ki yağış
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Merhaba, Ankara için meteociel sitesinde yapılan diyagramlara ben de baktım ve bu şekildeydi. Kendi çapımda bir şeyler araştırıyorum ama emin değilim. Diyagramın sonucu sizce iyi mi kötü mü?
2425 kadar kuru soğuk sonrası karışık şuan yağışlı sistem alabiliriz ama kar olur mu olmaz mı şuan için net bişe belli değil vade yaklaştıkça daha iyi bakarız
-
- Resmi Gönderi
aynen 186 ve 234.saatler arasinda kesintisiz yagis ongormekte gfs biraz fazla bonkorlugu uzerinde bugun.
-
- Resmi Gönderi
Yağışlar iyi duruyor ama ecmvf den destek gelmedi yani temkinliyim bakalım gelişmeler nasıl olacak
-
- Resmi Gönderi
Maşallah iyi senaryoları sayısı fazla moral bozmaya gerek yok
- Resmi Gönderi
Bu gece yine sağlam enverziyon olacak gibi Etimesgut şimdiden 1.4 derece sabaha kadar. -5 zorlar gibi
-