etimesgut an itibariyle -2 lerde.yarin guneyimizdeki hafif yagis hatti biraz daha yukariya cekildi sanirim ecm de.merkeze ne kadar etki eder yada edermi.
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Yarınn Ankara'da kiler gözü kulağı radarda olsun ecm Ankara'nın güneyinden bı hat geçirdi bı ihtimal merkeze de gelebilir Polatlı Gölbaşı şanslı ilçeler
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Burada genel değerlendirme yaptım
-
- Resmi Gönderi
Angora bulunduğunuz yerde bir hareket var mı? Yer yer kütle oluşumu mevcut çünkü
-
- Resmi Gönderi
Angora bulunduğunuz yerde bir hareket var mı? Yer yer kütle oluşumu mevcut çünkü
son radar böyle gece gelme ihtimali daha yüksek şuan gelse bile sıcaklık kurtarmıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Polatlı taraflarında kar yağışı mevcut sanırsam. Siz ne taraftasınız
-
- Resmi Gönderi
Polatlinin 100 km kuzeyinde
-
- Resmi Gönderi
Polatlı da sıcaklık uygun değil yağmur dur büyük ihtimalle
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Windy sitesi Polatlı civarını sulu kar olarak gösteriyor. Merkezde kar yağmıyor şu anda ancak hava oldukça soğuk. Belki buraya da gelir.
-
- Resmi Gönderi
Gözüm kulağım açık bekliyorum yağan birşey yok
-
- Resmi Gönderi
Gözüm kulağım açık bekliyorum yağan birşey yok
Abi pek bişe olmicak gibi yağış yok piyasada
-
- Resmi Gönderi
Hava açık bulut yok gece değişir mi bilmem
-
- Resmi Gönderi
Sabah sağlam sis çökmüş Ankara nın güney dogusuna
-
onumuzdeki surecte en yakin 28inde yagis vardi fakat o yagisinda alani son guncellemelerde(ecmwf) iyice daraltilmis malesef.gunduzleri 3 gun soguk 3 gun ilik sonra yine bi 4 gun soguk hava seklinde geceleri eksi degerlerle ocak ayina giris yapicaz gibi gorunuyor.birakin yakin vadeyi uzun vadede bile ocak ortalarina kadar umut vaad eden goruntuler sunmamakta modeller.
-