Anlık Çankaya/Ankara. Orta kuvvette tipi var. Yollar tuttu
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Anlık Çankaya/Ankara. Orta kuvvette tipi var. Yollar tuttu
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sabaha inşallah yollar açık olur ve bilinçsiz araç sürücüleri trafiği felç etmez
-
Kardeşim bunlar Ankara'nın kendi ürettiği kutleler 500 hpa çok güçlü olduğu için yerinde sayar yani senin oralarda da oluşumlar var gibi
Anladım hocam teşekkürler. Evet şu anda hafif başladı yağıyor inşallah çoğalır
-
Sabaha inşallah yollar açık olur ve bilinçsiz araç sürücüleri trafiği felç etmez
Zaten millet hemen çullandı yolları rezil etti. İnce bir kar örtüsü var hemen herkes çıktı yollarda kartopu oynadı. Biraz rahat verseler şu kara adam akıllı tutsa.
-
Gercekten çok şaşkınım harika yağıyor yavaş yavaş tuttu yerler örtü oluşuyor
-
Gercekten çok şaşkınım harika yağıyor yavaş yavaş tuttu yerler örtü oluşuyor
Ankara radarı şuan çok iyi dolu baya
-
Ankara radarı şuan çok iyi dolu baya
Evet çok iyii
-
- Resmi Gönderi
Kalkın üle
Radar da kütleler var siz yatarsiniz
-
Kütlelerimiz bittiğine göre ayazlı donlu Ankara sabahlarına başlayabiliriz ?
-
Ben de şaşkınım. Ankara yine sürpriz yaptı ?. Kar, telefonun kamerasına yansımasa da etkisini sürdürüyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kütlelerimiz bittiğine göre ayazlı donlu Ankara sabahlarına başlayabiliriz ?
Tespit gibi tespit :D Önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı gece -10 derecenin de altına düşecekmiş. Kupkuru ve buz gibi soğuklar bizi bekliyor.
-
- Resmi Gönderi
Günaydın arkadaşlar ilahi adalet oldu cumartesi Ankara'nın batı ilçeleri kar aldı dün gecede merkez ve doğusu çok şükür il geneli mutlu olduk hemen hemen her ilçede 3-7 cm arası kar var
Çok soğuk iki üç gün. Bizi bekliyor kuvvetli buzlanma ya dikkat edelim
Önümüzdeki hafta tekrar sistemler gelecek gibi duruyor sistemler dedim arkaya arkaya sistem ihtimalleri var şu sistem bitsin onlari takibe alacağız
-
Sanki yağışın kaynağı da Akdeniz çıkışlı olacak gibi duruyor hocam modellerde. Doğru mu düşünüyorum?
-
- Resmi Gönderi
Sanki yağışın kaynağı da Akdeniz çıkışlı olacak gibi duruyor hocam modellerde. Doğru mu düşünüyorum?
Evet doğru en sevdiğimiz bize en çok yarayan Akdeniz aktif duruyor modellerde bu güzel haber. Birde a.b işin içine gireceği için yine stresli günler bizi bekliyor :D
-
Dışarı çıkıp hava sıcaklığını ölçtüm. -6 derece şu an :D Bu gece oldukça soğuk olacak gibi. Belediye ve Vali gibi kuruluşlar gece kuvvetli buzlanma konusunda uyarıyor.
-