Önümüzdeki uzun bir zaman kayda değer pek bir yağış görünmüyor. En azından 10 15 günlük süre zarfında. Ancak bir uyarı yapabilirim. Bayramda havalar aşırı sıcak. Yüksek sıcaklık uyarısını yapmadan geçmeyelim. 🙂
Çok teşekkürler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖnümüzdeki uzun bir zaman kayda değer pek bir yağış görünmüyor. En azından 10 15 günlük süre zarfında. Ancak bir uyarı yapabilirim. Bayramda havalar aşırı sıcak. Yüksek sıcaklık uyarısını yapmadan geçmeyelim. 🙂
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler
Rica ederim ne demek?.. Sorun olursa beni etiketleyip sorabilirsin. Sen ve herkes 🙂. İyi akşamlar
Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklarıyla bunaltıcı 2021 yaz mevsimi tarihsel olarak son buldu. Akdeniz coğrafyasında hava hala sıcak olsa da iç bölgelerdeki sıcaklık 30'lu dereceleri geride bıraktı. Hatta Ankara için lokal olarak konuşacak olursak bir-iki gün önce sağanak geçişleri oldu.
Geçen yıllardaki yaz mevsimlerine göre nispeten daha sıcak ve kurak olarak geçirdiğimiz 2021 yaz mevsiminin bitmesinin ardından sonbahar geldi. Ben açıkçası istatistikleri uzun süredir takip etmiyorum. Bahsetmek için erken mi bilmiyorum ama 2021 sonbahar mevsimi adına konuşacak olursak, meteorolojik tablolardaki yağış ve sıcaklık istatistikleri umut vaadediyor mu? Yoksa yazdan kalma bir sonbahar mı geçireceğiz?
Konusuz adam eline sağlık reis
Konusuz adam eline sağlık hocam. Şimdilik yaz ayı geride kaldı gibi. Yazdan kalma bir sonbahar olacağını düşünmüyorum. Dediğiniz gibi geçtiğimiz günlerde sağanak yağışa kavuştu iç bölgeler. Havalarda da nispeten yaz değerlerinden sonbahara doğru bir gidiş var. Eylül ayı için konuşuyorum. Önümüzdeki günlerde de yağış ihtimali var. Eylül 2.yarıya doğru ekstrem bir sıcak atak patlamazsa bence iç bölgelerde yaz bitti.
Hosgeldin Konusuz adam
Eline sağlık, arkadaşlar da bir kaç yorum atarlar
Ankara diyagramına da baktığımız da halen kurak günlere devam edecek gibi . Geceler Tek haneli sıcaklık değerlerine iniş var gündüz 20 dereceler ve üstüne devam .
Ayın 10 dan sonra Ankara içinde kar ihtimali oluştu , havada da olsa erken kar görme imkanı var .
Yüzde 6 lık kar ihtimali oluşmuş 😀
Hadi hayırlısı beklemedeyim
Hemen reklamı yaparız yağsın yeterki
Ayın 15 'nden sonra 18/19 una da %6 lık kar ihtimali veriyor.
Ankara'daki barajların doluluk oranı düşüş devam ediyor
Aktif Kullanılabilir Su Miktarı: 238.727.000 m3 168.474.000 m3
Yüzde 27.15 % 22.71 %