Ben bu kıştan bölgemiz adına çok umutluyum. Bizde soğuk zaten illaki olacak sadece sorunumuz soğuk yağış çakışması oluyordu. Accuweather da yağış bolluğu yönünde tahminde bulunmuş. 2 3 tane bence sağlam kar yağışı alırız diye düşünüyorum tabiki taktiri ilahi hocalarım siz daha iyi bilirsiniz tabiki
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
0 ile yer yer -1 dereceyi gördü konumum bu sabah erken saatler. Dolmuş beklerken oldum.
-
26 aralık 2018 Ankara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
26 aralık 2018 Ankara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu görüntüyü o kadar çok özledim ki botu giyip saatlerce gezeceksin o bottan çıkan o sesi duyacaksın resmen terapi ya. Umarım bu sene bol bol görürüz yaşarız çok özledim
-
Bol bol ateş ederiz inşallah bu kış. Boşluk olunca ankaralı kar severler
-
- Resmi Gönderi
Bol bol ateş ederiz inşallah bu kış. Boşluk olunca ankaralı kar severler
Sildigin mesajların gibi yağışlar alın İNŞAALLAH.
Tüm yurtta da olsun diyelim
-
- Resmi Gönderi
Hocam ciddi ciddi okuyorum bende Deno06
-
Ah bu klavye
-
- Resmi Gönderi
Hafiften bi yağmur geçişi oldu
-
- Resmi Gönderi
Ben bu radar görüntülerine bı anlam veremedim şu an üzerimde bulutlar var radarda görünmüyor, halüsinasyon mu görüyorum kar beklerken
-
- Resmi Gönderi
Ben bu radar görüntülerine bı anlam veremedim şu an üzerimde bulutlar var radarda görünmüyor, halüsinasyon mu görüyorum kar beklerken
yağmur bulutları değildir abi ondan radarda gözükmez
-
- Resmi Gönderi
Herkese merhaba arkadaşlar
Kış mevsimi yaklaşırken yerimizi alalım yavaştan yeni aya yağışla başlayacağız 1-2 gün yağışlı havalardan sonra bir hafta kadar pastırma yazı sıcakları olacak devamında asıl aksiyonlar başlayacak uykusuz geceler bizleri bekliyor
-
Yarın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ankara'da barajların doluluk oranı %10 un altına düşmüş 🤦
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -