Sistemin ilk karı yağıyor. Hafif bir kar örtüsü oluştu 🙂
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Darısı Kırıkkale'ye inşallah Yasin71 Kendi memleketimize dair hiç veri atmıyor forumda 2 kişiyiz zati :D
-
- Resmi Gönderi
Evet konumuma da yağdı bu fragman asıl kar hafta sonu rakımı 1100 olanlar geriye yaslanıp bekledin düşük rakamlar bir kaç gün daha takip lazım AB konumu ve nereden tırmanacağı belli değil ya rezil ya vezir edecek
-
Darısı Kırıkkale'ye inşallah Yasin71 Kendi memleketimize dair hiç veri atmıyor forumda 2 kişiyiz zati :D
Ben aslında dün açıklama yapmıştım genel olarak yine yaparız mert 🙂 bugün hafif de olsa örtü oluştu Ankara'da. Kırıkkale'den dolu dolu radarlar geçti ama beklediğimiz gibi olmadı. Angora hocamızın dediği gibi bunlar zayıf sistemler beklentiyi az tutalım sağlam kar haftasonu inşallah.
-
Bugün memleketimde kar bekliyordum ama nem düşüklüğden dolayı olmadı. Güneyimiz yıkılırken ,biz yine hüsrana uğradık. Yarın biraz daha iyi duruyor kuzeyden gelecek kütleleri ve uygun şartları yakalarsak iyi olacak.
-
- Resmi Gönderi
Bugün memleketimde kar bekliyordum ama nem düşüklüğden dolayı olmadı. Güneyimiz yıkılırken ,biz yine hüsrana uğradık. Yarın biraz daha iyi duruyor kuzeyden gelecek kütleleri ve uygun şartları yakalarsak iyi olacak.
Haritalarda gördüğümüz o meşhur boşluğu yaşıyoruz resmen hafta sonu inşallah iyi geçer yoksa tırlatırız vallahi 😂
-
Haritalarda gördüğümüz o meşhur boşluğu yaşıyoruz resmen hafta sonu inşallah iyi geçer yoksa tırlatırız vallahi 😂
Şaşırtmıyor hocam hiç umarım haftasonu için umutluyuz bakalım 🙂
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar mı yağmış
-
gfs yağış olarak süper
-
- Resmi Gönderi
Bize yarayacak Sinoptik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bize yarayacak Sinoptik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs Ecmwf ye döndü hocam fakat yağışlar efsane heyecanlı günler bizi bekliyor
-
- Resmi Gönderi
Gfs Ecmwf ye döndü hocam fakat yağışlar efsane heyecanlı günler bizi bekliyor
Hemde çok heyecanlı 🤩
-
Hemde çok heyecanlı 🤩
Şu görüntü gerçekleşse 2011 i geceriz rekor kırar çoğu yer
-
- Resmi Gönderi
Şu görüntü gerçekleşse 2011 i geceriz rekor kırar çoğu yer
Valla hocam içimde halen tereddütler var kendimi kötüye de hazırlıyorum perşembe akşamına kadar rahat edemiycem. Bu arada gem ukmo icon güzel çıktılar verdi bakalım ecm ne diecek
-
Valla hocam içimde halen tereddütler var kendimi kötüye de hazırlıyorum perşembe akşamına kadar rahat edemiycem. Bu arada gem ukmo icon güzel çıktılar verdi bakalım ecm ne diecek
ecm güncellenmesi ne zaman başlıyor
-