8 indeki sistem çok iyi gözüküyor 25-30 cm kar verdi modellerde de o tarihlere istikrar var bakalım nolcak bekleyelim. Bu gece de gfs ye bakarsak il geneli 3-5 cm kar alacağız ecm ye bakarsak sıkıntı, geçen ki sistem gibi olacağını düşünmüyorum.
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ankara, nasiliz? Kar almayan semt yok herhalde bu sabah
-
- Resmi Gönderi
BEN varım galiba sadace serpmiş geçmiş 😂
-
Merkezde ağaçların üstlerinde dal kıracak kadar çok kar var fakat yollarda bir sıkıntı yok. 😀
-
BEN varım galiba sadace serpmiş geçmiş 😂
Eğer çimlerde hafif bir örtü varsa baya erime olmuştur hocam.Saat sabah 6 gibi 4-5 cm birikim vardı burda. saat 10'a doğru bir baktım baya erime olmuş. :D
-
Siz yine iyisiniz burda fırtına ile birlikte karla karışık yağmur yağdı 😂
-
- Resmi Gönderi
Eğer çimlerde hafif bir örtü varsa baya erime olmuştur hocam.Saat sabah 6 gibi 4-5 cm birikim vardı burda. saat 10'a doğru bir baktım baya erime olmuş. :D
Olabilir gece yatarken baya iyi yağıyordu o gönül rahatlığıyla uyudum sabah da 11 gibi kalktım erimiş demekki birde benim konum baya batıda kalıyor şu meşhur boşluğun boşluğu olan yer 😅😔😂
-
buralar çok sessiz 8 aksamı kar yağışımız var canlanalım biraz
-
buralar çok sessiz 8 aksamı kar yağışımız var canlanalım biraz
Evet güzel kar bırakacak gibi duruyor 👍
-
Salı gecesi yağacak olan kara gök gürültüsü de eşlik edebilir diyorlar doğru mu acaba?
-
8' i akşam gelecek olan sistem yağış olarak etkili olmayacak gibi duruyor kendi bölgem adına konuşuyorum (Kırıkkale-Ankara) siz ne diyorsunuz ?
-
- Resmi Gönderi
Salı gecesi yağacak olan kara gök gürültüsü de eşlik edebilir diyorlar doğru mu acaba?
Sanmiyorum
-
- Resmi Gönderi
İhtimal var
-
- Resmi Gönderi
Bu kış güzel gidiyor, maşallah
-
ecmwf göre 10 cm karımız var
-