- Resmi Gönderi
Hoşgeldin Angora
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHoşgeldin Angora
Hoşgeldin Angora
Hoşbulduk abi
Yağmur kuvvetlenmeye başladı yarın sabaha kadar ara ara devam edecek radar bozuk olduğu için pek bakamıyoruz
Yağmur kuvvetlenmeye başladı yarın sabaha kadar ara ara devam edecek radar bozuk olduğu için pek bakamıyoruz
Hocam hoşgeldiniz 😊
Herkese Merhabalar yeniden birlikteyiz umarım bu sene başta Ankara olmak üzere ülke genelinde sağlam kar yağışları görürüz bu arada konumum da hava 4 derece sis ve yağmur etkili Ankaranın en yüksek tepesi olması ile birlikte içimde radar da olmasa bile kar beklentisi var yeniden Merhabalar 😊😊
Herkese Merhabalar yeniden birlikteyiz umarım bu sene başta Ankara olmak üzere ülke genelinde sağlam kar yağışları görürüz bu arada konumum da hava 4 derece sis ve yağmur etkili Ankaranın en yüksek tepesi olması ile birlikte içimde radar da olmasa bile kar beklentisi var yeniden Merhabalar 😊😊
Hoşgeldin, inşaallah en iyisi olsun Melih
Hoşgeldin, inşaallah en iyisi olsun Melih
İnşallah hocam Hoşbuldum
Hocam hoşgeldiniz 😊
Sizlerde hoşgeldiniz
melihgkc sizlerde hoşgeldiniz yükseklere bir ihtimal kar yağabilir ama tatmin etmeyebilir aralık ayında bol bol takip ederiz inşallah
Sizlerde hoşgeldiniz
melihgkc sizlerde hoşgeldiniz yükseklere bir ihtimal kar yağabilir ama tatmin etmeyebilir aralık ayında bol bol takip ederiz inşallah
Hoşbuldum tatmin edecek kar elbet ki göreceğiz ama o ilk yağması farklı bir duygu be 😊
Selamlar herkese. Hava soğuyunca, millet kazağa hırkaya sarılmaya başlayınca aklıma direkt olarak burası geldi 😀
Pek uzmanlara falan bakamadım kış tahmini için ama Ankara bir süre gündüz 8-12, gece ise 0-3 derecelerde takılacak gibi sanki. Hastalık havaları.
Umalım da bu sene güzel kar alalım. Sonbahar epey kurak geçti çünkü.
Selamlar herkese. Hava soğuyunca, millet kazağa hırkaya sarılmaya başlayınca aklıma direkt olarak burası geldi 😀
Pek uzmanlara falan bakamadım kış tahmini için ama Ankara bir süre gündüz 8-12, gece ise 0-3 derecelerde takılacak gibi sanki. Hastalık havaları.
Aleykümselam, hoşgeldin.
İnşallah beklenilen olur
Hoş geldin hayırlısı diyelim
Güzel yağmur var, havadaki toz pus kül ne varsa temizledi gibi görünüyor.
Güzel yağmur var, havadaki toz pus kül ne varsa temizledi gibi görünüyor.
HAYDİ BAKALIM HAYIRLISI, kazasız belasız yağışlar olsun
Yurtta güzel yağış alan yerler var masaallah
Merhaba arkadaşlar.. Ankara Kırıkkale ve çevrelerinde beklenilen yağmur yarın öğle saatlerine kadar etkili bir şekilde devam edecek. Ankara Kırıkkale hattı için hatırı sayılır miktarda bir yağış bırakması bekleniyor. Metrekareye 20-25 kg yağış düşmesi bekleniyor. Bu yağmurlardan sonra sıcak havanın gelmesi bekleniyor. Haftasonu ve haftaya yağışsız günler kapıda.
Bereketli olsun..