Orda benim konum da yağış göstermiyor 😂😂
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Eren Windy de verileri mgm den alıyor başka radar verisi yokki hepsi mgm den alıyor
-
Eren Windy de verileri mgm den alıyor başka radar verisi yokki hepsi mgm den alıyor
Aynen nerden bileceğiz mesela ne kadar daha devam edecek windy de sıkıtılı mgm zaten bayadır sıkıntı başka radar uygulaması var mı bilmiyorum
-
windyden bakarsın
Oradan idari edeceğiz artık kardeşim
-
- Resmi Gönderi
Aynen nerden bileceğiz mesela ne kadar daha devam edecek windy de sıkıtılı mgm zaten bayadır sıkıntı başka radar uygulaması var mı bilmiyorum
Bütün radar uygulamaları mgm den alıyor mgm de bozuk olduğu için eski usule devam Zonguldak radarından biraz belli oluyor ordan idare edeceğiz artık
-
Bütün radar uygulamaları mgm den alıyor mgm de bozuk olduğu için eski usule devam Zonguldak radarından biraz belli oluyor ordan idare edeceğiz artık
Aynen hocam samsun radarı da fena durmuyor
-
Bütün radar uygulamaları mgm den alıyor mgm de bozuk olduğu için eski usule devam Zonguldak radarından biraz belli oluyor ordan idare edeceğiz
Durumların aksine konumuma sağlam kar yağdı yağmaya devam ediyor ama henüz tutmadı eğer gece de devam ederse sabaha güzel görüntü olabilir
-
- Resmi Gönderi
windy mgm den almıyor bu arada küresel olarak takip yapabiliyorsun
-
- Resmi Gönderi
windy mgm den almıyor bu arada küresel olarak takip yapabiliyorsun
Türkiye’deki verileri mgmden alıyor wndy in kendi radar istasyonu mu var
-
- Resmi Gönderi
Türkiye’deki verileri mgmden alıyor wndy in kendi radar istasyonu mu var
Güzel abim aynı şeyi tartışıyoruz 😊
Uydular aracılığıyla dünyanın her yerini görüyorlar
-
- Resmi Gönderi
Güzel abim aynı şeyi tartışıyoruz 😊
Uydular aracılığıyla dünyanın her yerini görüyorlar
Tamam erencim evet öyle ama bak şuan Windy. Den radar göremiyorum yani mgm bozuk olunca veri alamıyoruz
-
- Resmi Gönderi
Aynen windy MGM den alıyor verileri. Radar bilgileri uçaklarla sağlanıyor diye biliyorum. Windy her ülkenin verisini birleştiriyordur yani.
-
Screenshot_20230102_151941_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
Kış şimdilik acayip sıkıcı geçiyor 🌫️
-
- Resmi Gönderi
Kış şimdilik acayip sıkıcı geçiyor 🌫️
Evet, dumanlı dumanlı oy bizim eller demiş senin program da
-
Çok şükür havada da olsa kar gördük yağmadı demeyiz 😂 aslında sürpriz oldu beklemiyordum yağışı ama dışarıya bakarsak hava müsait buzz gibi.. Darısı tüm ülkemize olsun ❄️
-