Biraz mgm saatlik tahminine güveneyim gece bir şeyler yakalarız diye uyumadım, merakıma yenik düştüm de yok yani 😀 zaten pek güçlü bir yağış olmayacaktı gece için. Sabah-öğlen yaşayıp göreceğiz
Ankara Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Biraz mgm saatlik tahminine güveneyim gece bir şeyler yakalarız diye uyumadım, merakıma yenik düştüm de yok yani 😀 zaten pek güçlü bir yağış olmayacaktı gece için. Sabah-öğlen yaşayıp göreceğiz
sabah anca gelir tutacağını sanmıyorum bu arada gündüz yağan pek tutmuyor ama bakalım
-
deprem oldu
-
- Resmi Gönderi
deprem oldu
Geçmiş olsun abim
-
deprem oldu
Az önce çok ilginç, inanmak istemeyeceğim bir şey öğrendim. Kahramanmaraş'ta 7 şiddetini geçen bir deprem bildiriliyor. Muhtemelen onu hissettin...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Az önce çok ilginç, inanmak istemeyeceğim bir şey öğrendim. Kahramanmaraş'ta 7 şiddetini geçen bir deprem bildiriliyor. Muhtemelen onu hissettin...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. samsundan bile hissedilmiş
-
Deprem büyük sıkıntı oldu yaa herkese geçmiş olsun Rabbim sağ kalanlara sabır vefat edenlere rahmet etsin
-
deprem oldu
Ankara da hissedildi mi
-
Konumum da şiddetli fırtına ve yoğun kar yağışı tipi var sadece hava bildirisi yapmak için söylüyorum onun dışında konumuz şuan bu değil tabiki
-
Konumum da şiddetli fırtına ve yoğun kar yağışı tipi var sadece hava bildirisi yapmak için söylüyorum onun dışında konumuz şuan bu değil tabiki
hisedildi uzun sürdü bide
-
Ankarada hissedilen bir deprem oldu tekrardan, neresi bilmiyorum ama 20 saniye boyunca sallandı avizeler.
-
- Resmi Gönderi
Ankarada hissedilen bir deprem oldu tekrardan, neresi bilmiyorum ama 20 saniye boyunca sallandı avizeler.
6.3 oldu Yasin71 hissetti
-
6.3 oldu Yasin71 hissetti
Nerde oldu
-
- Resmi Gönderi
Nerde oldu
belli değil sanırım telefona düşen uyarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren
6 Şubat 2023 12:48 Konuyu kapattı. -
Konu tekrardan açılmıştır.
-