Trakya özlediği kar yağışına bu sistemde kavuşuyor yüksek ihtimalle Trakya güzel kar alıcak
Trakya Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
ANALİZCİ -
26 Ocak 2017 01:35
-
-
Çerkezköyde Yağmurla karişik kar başladi
-
Trakya'ya sistem hayırlı olsun son dakika sürprizi olmazsa Trakya örtülü kar yağışına kavuşacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İcon çok pis bozdu -
İcon çok pis bozdu
Bozulan bir şey yok
-
Trakya'da kar yarın akşam 20:00'da yükseklerde başlar 22:00 tüm Trakya'ya yayılıyor Ecmwf'ye göre
-
Mgm ateşi tüm trakyaya yakti.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs ateşimizi söndürdü.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Trakya'da durumlar nedir
-
Kky 2 saatte anca çimenlerin üstünde 1 cm'lik örtü oldu , takipteyiz
~ 07.45 , 5 cm civari bir örtü oluştu
-
- Resmi Gönderi
6 ilde 15 Şubat'ta yüz yüze eğitim yapılmayacak. Kardan dolayı eğitim bir gün ara ile 16 Şubat'ta başlayacak. Çanakkale Zonguldak Edirne Sakarya Tekirdağ Balıkesir
-
Tekirdağ/❄️Çerkezköy❄️ 2 gün tatil ❄️
-
- Resmi Gönderi
Pandemi sürecinde uzaktan eğitimin olduğu yerde bile kar tatili alan yerleri tebrik ediyorum. :D
-
saray - çerkezköy'e çok güzel bir kütle geliyor :D seyir zevki yüksek
-
Trakya'da durumlar nasıl Doğu Marmara odaklı olduğu için Trakya'ya pek dikkat edemedim kar duruyormu yerde
-
- Resmi Gönderi
Trakya'da durumlar nasıl Doğu Marmara odaklı olduğu için Trakya'ya pek dikkat edemedim kar duruyormu yerde
Geçen sene kuraklık sorunu yaşayan bölgede,bu yağışlar barajlar ve tarım için güzel oldu maşallah.
-