Istrancalara yani Yıldız Dağlarına iyi kar yağmış
Trakya Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
ANALİZCİ -
26 Ocak 2017 01:35
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yarın Kırklareli'nde oraj var. -
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Önümüzdeki beş gün boyunca yağışsız günlere devam Cuma Cumartesi ve Pazar günleri meteorolojik acıdan hareketli günler olabilir .
Sayısal Model güncellemelerinde kar sınırlarını görebiliriz , Tabi yağış ile soğuk birleşirse güzel haberler yazarız şimdilik kesin bir durum söz konusu değil .
-
- Resmi Gönderi
Diyagram ortalaması 0
Sanırım Trakya'dan güzel bir haber gelecek bu sistemde İnşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Trakya genelinde güzel yağışlar mevcut
-
- Resmi Gönderi
Trakya'da Beklenen Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!
Trakya'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Edirne çevreleri ile Tekirdağ'ın batı ilçelerinde (Malkara, Şarköy, Hayrabolu) bugün akşam saatlerinden itibaren, Kırklareli çevrelerinde ise gece saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların yarın 04.12.2021 Cumartesi öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Başlama-Bitiş Zamanı 03.12.2021 15:00-04.12.2021 12:00 -
6 7 ocakta beliren sistem için trakya nin kuru soğuk alma düşüncesi beni üzüyor açıkçası umuyorum yagislarda gelir mutlu oluruz her gelen polar atakta genelde hüsran yaşıyoruz fakat inaniyorum ki insallah bu sefer yağışla çakisma olacaktir
-
- Resmi Gönderi
6 7 ocakta beliren sistem için trakya nin kuru soğuk alma düşüncesi beni üzüyor açıkçası umuyorum yagislarda gelir mutlu oluruz her gelen polar atakta genelde hüsran yaşıyoruz fakat inaniyorum ki insallah bu sefer yağışla çakisma olacaktir
İnşaallah ne beklenirse o olsun
-
İnşaallah ne beklenirse o olsun
Uzun vade tabi daha hiç bisey belli değil 144 sonrasına pek bakmamak gerek yada inanmamak gerek
-
- Resmi Gönderi
Çarşamba günü Trakya'yı izleyeceğiz
inşaALLAH
-
Çarşamba günü Trakya'yı izleyeceğiz
inşaALLAH
Valla cok emin olamıyorum bana sanki kuru soğuk olcakmis gibi geliyor
-