Hiçbirşey göremedim
Fıkra ve Komik Karikatürler Paylaşım Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Hiçbirşey göremedim
Şaşı bak şaşır derler ya ..
Öyle bakarak odaklanmak lazım yada resmin tam ortasına gözleri kırpmadan bakın mutlaka birşeyler yakalarsınız
not edelim kolaylık olsun
İlk resimde tam ortada bir çelenk ve üstünde o boyutta bir kurdela
İkinci resimde ise yine tam ortada kartal var bjk sembolü gibi bir şekil
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.:thumbsup::thumbsup:Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Buna bakın eski ama
-
"tuvalet kapısını tıkladım. içerdeki adam 'gel' dedi. lanet olsun hiç bu kadar bozulmamıştım
-
- Resmi Gönderi
-
-
başbakan şarap yerine üzüm yiyin deyince, eve kocaman bir kaktüs aldım, tekila niyetine yalıyorum.
- kalkmasaydınız, daha karpuz kesecektik? - yok almayayım araba kullanacam ben...
- üzümle karpuzu karıştırıp yidim, hüuoooppp, uyumayın laaannn!!!
- denize karşı üzüm yiyorum...
- ey zahit üzüme eyle ihtiram.
- abi bi üzüm parası be... -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Birazda gülelim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
UsTaD hayatimda guldugum en sacma video -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan
15 Ekim 2021 18:14 Konuyu bu forumdan Güncel Konular bu foruma Müzik Filmler Kitaplar taşıdı. -