olmuşken hepsi olsun dolu (İrice büyük ) hortum ani sert rüzgar sel
@Yusuf hadi bakalım senden
Geç gördüm geldi abi buyrun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturolmuşken hepsi olsun dolu (İrice büyük ) hortum ani sert rüzgar sel
@Yusuf hadi bakalım senden
Geç gördüm geldi abi buyrun
Bu ara içme akım oldu herhalde 🧐🤭
Şöyle mor kütleler olacak bir rüzgar çıkacak üfff en sevdiğim hava atmosfer deliliği budur bence
Şöyle mor kütleler olacak bir rüzgar çıkacak üfff en sevdiğim hava atmosfer deliliği budur bence
Ben göremeyeceğim
Ben göremeyeceğim
Bende bilmiyorum görebilecek miyim genelde hep heyecan yapıyorum hep hüsran oluyor.
Kaydırağa bak. Kışın olsa yerinde duramazsın graphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul.gif
Kaydırağa bak. Kışın olsa yerinde duramazsın graphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul.gif
Bu saaten sonra en fazla 1 tane sıcak atak alırız doğru mu düşünüyorum
Ağustos ortasına kadar sıcak atak görünmüyor ( şimdiki sıcak atak gibi ) Ortalarına doğru sistem gelebilir 2 gün önce sohbet kısmına yazmıştım
Ağustos ortasına kadar sıcak atak görünmüyor Ortalarına doğru sistem gelebilir 2 gün önce sohbet kısmına yazmıştım
Son sıcak atağımız olur inşallah
Kütlelerin konumuma gelene kadar erimesi, sıyırıp geçmesi gibi şeyler olmasından şüphe ediyorum inşallah düşündüğüm gibi olamaz
@Yusuf büyük bir değişim olmazsa İstanbul'da şimdilik Ağustos'un 2.yarısına kadar bunaltıcı bir sıcak görünmüyor... Emre'nin de dediği gibi...
ya ben anlamadığımdan soruyorum Gölcük için 10 mm veriyor azıcık yukarısında 50-60 bu ne anlama geliyor kütleler konumuma gelene kadar eriyecek mi ya da sıyıracak mı bu işi çözemiyorum pek
@Yusuf konumun çok şanslı görünüyor yağış açısından
@Yusuf konumun çok şanslı görünüyor yağış açısından
Bize de bekleyip görmek düşer