- Resmi Gönderi
Bu sistemde 2 tane 24 ocak oluşumu çıkabilir Perşembe ve Pazar günleri
ustat son durumlar nasil varmi gelisme
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistemde 2 tane 24 ocak oluşumu çıkabilir Perşembe ve Pazar günleri
İstanbul konusuna yazdım bu sefer
İstanbul konusuna yazdım bu sefer
musait oldugunuzda marmara icinde bekleriz. balikesirli arkadaslarimiz var soran. ben bursadayim misal. kocaeli yalova tarafindan arkadaslarimiz var. onlarda bekler
Konumumda hafif kar yağışı var
winter is comming Kocaeli uyarı geldi abim
Marmara Bölgesinde Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor
Marmara Bölgesi'nin güneyinde (Balıkesir'in ve Bursa'nın kuzeyinde deniz etkili kar sağanakları ile Bilecik çevrelerinde), doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Yalova) ve Kırklareli'nin batısında (Karadeniz kıyılarında) beklenen yağışların 10 Mart 2022 Perşembe öğle saatlerinden itibaren kuvvetli kar (10-20 cm. kar örtüsü), yüksek kesimlerde yer yer yoğun kar (20 cm. üzeri) yağışları bekleniyor. Buzlanma, don olayı, kuvvetli rüzgar ile birlikte tipi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 10.03.2022 12:00-11.03.2022 18:00
Kar kuvvetlendi burada saf kar var şuan
Hendekte kar yogunlasti
resim atin arkadaslar resim
Şu anda konumumda bir şey yok ama yarım saat önce çok hafif kky ve kar geçişi oldu.
Gönül İsterdi ki -15 ler Marmara ya komple yayılsın
Evet arkadaşlar sistemin akibetini çözmek zor bugün bile cılız gözüken yağışlar saatlerdir devam ediyor bugünkü verilere göre Trakya kuzeyi Yalova Bursa istanbul geneli ve İzmit şanslı gözüküyor Sakarya civarında bir karadeliğimiz var ama sistem dek sistemi bölgemizin Güneybatısı ve Çanakkale hariç hiç bir yeri pas geçeceğini zannetmiyorum
Sakarya'da ilk öğretim ve ünv tatil edildi
corlu kar alirmi bi cevap verirmisiniz
Bir de şu vorteks durumu var. Son durum nasıl, nereleri vurur? Konumuma nasıl etki yapar?