- Resmi Gönderi
bursada hava kapaniyor gokgurultuleri duyulmaya basladi son durum bu
Screenshot from 2022-08-24 14-42-03.png
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbursada hava kapaniyor gokgurultuleri duyulmaya basladi son durum bu
Screenshot from 2022-08-24 14-42-03.png
birazdan iyi bir kirmizi kutle alacagiz ardi dolu. Eren kutleler guzel
bursada yagis orta kuvvette basladi
Bursa civarında 50 dbz bulut varpasted-from-clipboard.png
bi adet de trenimiz var. cuf cuf ucf cuf 18:00 a kadar devam
(dek treni diil arkadaslar karistirmayin ab li kirmizi treni)
yağışlar beklenenden kuzeyli ve kara üstünde güç kazanıyor deniz üzerindede güç kazanacak
bursanin nasil bir konumu var ab kuzeylide olsa guneylide olsa kol yagisini hep dikine karsiliyor. deklerde balikesiri tutuyor. senelerdir gozlemim bu yonde ben bastan sans diyordum ama degil bu cografya ile alakali denizlerin karalarin konumlariyla alakali ileride vaktim olursa varsa bunun bir altin orani bunun uzerine yagunlasacagim
yarın güney marmarada yağış almayan yer kalmayacak gibi
bursanin nasil bir konumu var ab kuzeylide olsa guneylide olsa kol yagisini hep dikine karsiliyor. deklerde balikesiri tutuyor. senelerdir gozlemim bu yonde ben bastan sans diyordum ama degil bu cografya ile alakali denizlerin karalarin konumlariyla alakali ileride vaktim olursa varsa bunun bir altin orani bunun uzerine yagunlasacagim
Bursa cephe yağışlarını sever kanka
Kütleler biraz fazla kuzeybatılı gidiyor.
Ah be bursa be o kadar tahmin yapıldı bursa için bugün fena patladı . En azından şimdiye kadar öyle .:((
Ah be bursa be o kadar tahmin yapıldı bursa için bugün fena patladı . En azından şimdiye kadar öyle .:((
Ne gibi ?
Aga kütleler aşağıdan sıyırıyo ya kafayı yicem