Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Resmi Gönderi

hayır ortalama bir kış ayında en fazla kar yağışı alan bölge

Ben balıkesir derdim son kışlarda performansı iyi

• Ben balıkesir derdim son kışlarda performansı iyi

Aynen hocam benimde aklımdan Balıkesir geçiyordu. Özellikle 2017 sisteminde 90cm ile rekor kırmıştı. Son yıllarda aldığımız sistemlerde yine Balıkesir daha çok ön planda oldu

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Başta İstanbul olmak üzere Marmaraˋnın bir kaç bölgesinde Azot Dioksit gazı hakim. Bursaˋnın kuzeyi, Çanakkaleˋnin batı kıyı kesimleri Gelibolu civarı ve kısmende Yalovaˋda bu zararlı gaz kendini gösteriyor. Azot Dioksit gazı zehirli ve insan sağlığınada zararlı. Bu gaz en iyi şekilde suda çözülür. bu nedenle bu kirli havalara yağmur şart. Selam

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bölgemizde ayın 10ˋuna kadar yağış yok. Yağmur için 1 hafta daha beklememiz gerekecek gibi duruyor.

Bu cumaya kadar Marmaraˋda özellikle Trakya, Balıkesir ve Çanakkaleˋde lodos çok kuvvetli. Bunun yanında Bursa ve İstanbulˋda kuvvetli lodostan etkilenecek. Diğer yerler orta kuvvette. Cuma günü itibariyle etkisi azalacak.

Yarın öğleden sonra batıdan cephe girişi olacak. Hızlı bir geçiş olacağından pek verimli yağış yok. Yinede genel olarak bölgeyi değerlendirelim. Öğleden sonra saat 15:00 civarı Trakya ve Çanakkale’den cephe giriş yapıyor. Orta kuvvette yer yer sağanak şeklinde yağış kendini gösterecek. Hızlıca doğuya doğru bölgeyi tarayarak etkisini kaybedecek.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Akşam 18:00 civarında da Bursa ve İstanbul’da yağış başlamış olacak. Hızlıca tarayarak etkisini kaybedecek. En azından yağmuru görmek güzel olacaktır. Selam

• Eline sağlık Estimator usta..Gelsin yağış ama kar,ama yağmur..

EyvALLAH abim. Yağışın her türlüsüne tek damlasına çok ihtiyacımız var. İnşallah Şubat’ı yağışın yanı sıra bol kar alırız yoksa yaz mevsimi çok zor geçer.

Bu gece itibariyle bölgeye sağanak yağış geliyor. Özellikle cephenin ilk giriş anında yağış oldukça kuvvetli gözüküyor. Edirne, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir’de yağış oldukça etkili olacak. Aslında geçtiğimiz günlerde gelen yağışa benzer nitelikleri taşıyor. Aynı şekilde doğuya doğru tarayarak etkisini kaybedecek.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Marmara’da tüm şehirlerimizde yarın yağışlar mevcut. Bursa Uludağ’da yarın kar geçişi olacak. İmkanı olan gidebilir. Soğuklarıda iyice hissedeceğiz. Sıkı giyinelim. İlerleyen haftada da kar ihtimalleri var.

Hayırlı Akşamlar Selam