- Resmi Gönderi
hayır ortalama bir kış ayında en fazla kar yağışı alan bölge
Ben balıkesir derdim son kışlarda performansı iyi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhayır ortalama bir kış ayında en fazla kar yağışı alan bölge
Aynen hocam benimde aklımdan Balıkesir geçiyordu. Özellikle 2017 sisteminde 90cm ile rekor kırmıştı. Son yıllarda aldığımız sistemlerde yine Balıkesir daha çok ön planda oldu
Hayirli olsun Estimator
Hayirli olsun Estimator
Teşekkür ederim.
Screenshot_20230101_201515.jpg
Başta İstanbul olmak üzere Marmaraˋnın bir kaç bölgesinde Azot Dioksit gazı hakim. Bursaˋnın kuzeyi, Çanakkaleˋnin batı kıyı kesimleri Gelibolu civarı ve kısmende Yalovaˋda bu zararlı gaz kendini gösteriyor. Azot Dioksit gazı zehirli ve insan sağlığınada zararlı. Bu gaz en iyi şekilde suda çözülür. bu nedenle bu kirli havalara yağmur şart.
Burada da havalar çok kötü yarın akşam daha kirli görünüyor
Burada da havalar çok kötü yarın akşam daha kirli görünüyor
Önümüzdeki hafta perşembeye kadar böyle gözüküyor.
Yağmur yağarsa azalır
Bölgemizde ayın 10ˋuna kadar yağış yok. Yağmur için 1 hafta daha beklememiz gerekecek gibi duruyor.
Screenshot_20230117_162737.jpg
Bu cumaya kadar Marmaraˋda özellikle Trakya, Balıkesir ve Çanakkaleˋde lodos çok kuvvetli. Bunun yanında Bursa ve İstanbulˋda kuvvetli lodostan etkilenecek. Diğer yerler orta kuvvette. Cuma günü itibariyle etkisi azalacak.
08EA4166-7A2D-4824-80CB-274291BB8123.jpeg
Yarın öğleden sonra batıdan cephe girişi olacak. Hızlı bir geçiş olacağından pek verimli yağış yok. Yinede genel olarak bölgeyi değerlendirelim. Öğleden sonra saat 15:00 civarı Trakya ve Çanakkale’den cephe giriş yapıyor. Orta kuvvette yer yer sağanak şeklinde yağış kendini gösterecek. Hızlıca doğuya doğru bölgeyi tarayarak etkisini kaybedecek.422243C9-6FF3-43F5-9532-EFEF4B2AF1D4.jpeg
Akşam 18:00 civarında da Bursa ve İstanbul’da yağış başlamış olacak. Hızlıca tarayarak etkisini kaybedecek. En azından yağmuru görmek güzel olacaktır.
Eline sağlık Estimator usta..Gelsin yağış ama kar,ama yağmur..
Eline sağlık Estimator usta..Gelsin yağış ama kar,ama yağmur..
EyvALLAH abim. Yağışın her türlüsüne tek damlasına çok ihtiyacımız var. İnşallah Şubat’ı yağışın yanı sıra bol kar alırız yoksa yaz mevsimi çok zor geçer.
6361A58D-C360-4395-BA97-757E82B1EBCF.jpeg
Bu gece itibariyle bölgeye sağanak yağış geliyor. Özellikle cephenin ilk giriş anında yağış oldukça kuvvetli gözüküyor. Edirne, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir’de yağış oldukça etkili olacak. Aslında geçtiğimiz günlerde gelen yağışa benzer nitelikleri taşıyor. Aynı şekilde doğuya doğru tarayarak etkisini kaybedecek.
85EF9EA2-22BA-4A4B-B1BA-0519D9DE91C7.jpeg
Marmara’da tüm şehirlerimizde yarın yağışlar mevcut. Bursa Uludağ’da yarın kar geçişi olacak. İmkanı olan gidebilir. Soğuklarıda iyice hissedeceğiz. Sıkı giyinelim. İlerleyen haftada da kar ihtimalleri var.
Hayırlı Akşamlar
Hayırlı akşamlar,eline sağlık Estimator hocam