Olayın asıl başlaması. -10 lar -12 ler geliyor
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bu akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayacak olan cephesel sistemle gelen çok kuvvetli yağışlar için önleminizi almayı unutmayın. Çanakkale, Balıkesir civarında yıldırım, şimşek hadiseleri görüleceğinden vatandaşların açık alanda durmamalarını tavsiye ediyoruz.
Şimşek, yıldırım hadisesi görülebilecek yerlerin haritada gösterimi yukarıda gördüğünüz gibidir.
Yukarıda gördüğünüz haritada ise sistem boyunca düşecek yağışların mm cinsinden gösterimi bulunmaktadır.
Soğuk kökenli cephesel sistemin girişiyle birlikte hava sıcaklıkları düşecek.
Yukarıdaki veride ise yağış geçişinin ortalama olarak haritaya yansımasını görüyorsunuz.
Bu kuvvetli yağışlar sonucunda ortaya çıkabilecek ani su baskınları, taşkınlar, heyelanlar, yıldırım çarpmalarına karşı tedbirli olmanızı önerir, iyi günler dileriz. -
- Resmi Gönderi
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah ilk saatlerde Çanakkale çevreleri, Edirne'nin güneyi ile Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.
Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi tahmin ediliyor.
Çanakkale
Balıkesir -
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
BURSA °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu
ÇANAKKALE °C, 14°C
Parçalı bulutlu
ISTANBUL °C, 11°C
Parçalı bulutlu
KIRKLARELI °C, 16°C
Parçalı bulutlu
Bursa -
İstanbul Bursa Kocaeli Sakarya taraflarına cumartesi yağmur geliyor ,gece kuvvetli olma ihtimali var ,Pazar akşam saatleri itibariyle sonlanır,cumartesiye kadar 22 derecelere kadar tırmanacak olan sıcaklık,yağış ile gelecek olan soğuk cephe girişiyle ,sıcaklık da 10 derecelere kadar düşüş olacaktır
-
- Resmi Gönderi
Bursa
-
Biraz önce bahsetmiş olduğum Cumartesi soğuk cephe girişi ve etkili yağışı
-
- Resmi Gönderi
Bir şeyler olacak o zaman @Lvnt00 hocam Uzun vade öbür haftaya da bir soğuk hava var denmişti güncellemelerde.
-
Bir şeyler olacak o zaman @Lvnt00 hocam Uzun vade öbür haftaya da bir soğuk hava var denmişti güncellemelerde.
Mart 7 den sonra bi soğuk dalga beklentim var ,bunu GFS yorumlamaları konusunda bi görsel paylaşarak da omega hareketi beklediğimi ifade ettim ama hayatı etkileyecek bi kar yağışı artık zor ,Tabi istanbul için konuşuyorum ve şuan ki model diyagram çıktıları üzerine konuşuyorum
-
Kış daha bitmedi istanbul için. :thumbup:
-
- Resmi Gönderi
Kış daha bitmedi istanbul için. :thumbup:
:thumbup:
-
-
Marmara için son durum
-
-