Marmara bölgesi 42 saat sonra yeni bir lodoslu ılıman yağışın etkisine girecek.istanbul ve cevresi yer yer 14 ila17 dereceleri görecektir.
Lodos etkisi ile hızlı artış gösteren sıcaklıklar 2 gün aradan sonra mevsim normallerine inecektir.
Çanakkale balıkesir istanbul ve yalavoda etksini gösterecek kuvvetli lodos yerini yağışlara bırakacaktır.
Vapur uçak seferleri iptal edelebilir. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız sel ve afetler için tedbirli olmaları gerekir.
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bu sefer logos arkası kar kuralı pek tutacağa benzemiyor İstanbul adına
-
ECMWF önümüzdeki hafta bişeyler vermiş takip etmek gerek çıkabilir bişeyler
-
- Resmi Gönderi
İnşaallah diyelim.Yine kaçıp gitmesin de ay sonu,mart başında birşeyler görelim @Lvnt00 hocam
-
İnşaallah diyelim.Yine kaçıp gitmesin de ay sonu,mart başında birşeyler görelim @Lvnt00 hocam
1987 Mart efsanesini bende çok yaşamak istiyorum ama o denli bi efsane imkansız, İklimler değişiyorAvrasya Bölgesinde Aralık ayında daha doğrusu kışın başındaki karlı günler/alanlar artarken;Martta(kışbitiminde) azalıyor
-
- Resmi Gönderi
Nerede eski kışlar derler hep.Boşuna demiyorlar eskiler,3 ay karayı görmemiş birisi olarak özlüyorum eski kışları.
Koca kışı 2-3 sistemle (oda arada tatmin ediyor) atlatıyoruz maalesef. -
- Resmi Gönderi
Nerede eski kışlar derler hep.Boşuna demiyorlar eskiler,3 ay karayı görmemiş birisi olarak özlüyorum eski kışları.
Koca kışı 2-3 sistemle (oda arada tatmin ediyor) atlatıyoruz maalesef.Eskilerde hep eskide mazide kaldı ama sonuç neden böyle oldu ?
1 Dengesiz yaşam
2 Isı faktörleri
3 Buzulların Azalması
Çok sıralama yaparız ve gizli bilinmiyen çok olay var Petrol şirketleri kuzey kutbundan acilen çekilmezler ise ingiltere ispanya başta olmak üzere deniz kıyısı ülkeler ve şehirler tehlike sınırın dalar
bizde eski kışlar nerede diye düşünürüz ısınan atmosfer ve dünya dönüşündeki yavaşlama Büyük faktörler yazacak çok şey var -
- Resmi Gönderi
Ustam yazdım bir kar kış anısı.Kızma ama oda eski kış
-
Kuzeyden gelecek serin ve yağışlı hava mevcut bugün için ,Kısa süreli etkili sağanaklar dikkatli olalım
-
Şuan esmekte olan lodos öğleden sonra akşam saatlerine doğru yerini poyraza bırakacak ve sıcaklıkta düşüşler başlayacak yağış ile birlikte
-
- Resmi Gönderi
Bölgemizi etkileyecek olan kuvvetli cephe yağışı ülkemize giriş yapmak üzere
Bulut tepe noktalarının çok yüksekte olduğu aşikar. Güzel saatler bizleri bekliyor.
Paylaştığım Radar ve Uydu görüntüleri Mgm ile eşzamanlı olarak güncellenecektir.Düşecek toplam yağış miktarı
Gördüğünüz üzere İstanbulun Avrupa yakasının batısı, Trakyanın hemen hemen tümü ve Anadolu yakası bu cephe geçişinden iyi yağış alaca -
Kütleler şuan güçlenerek geliyor muhtemelen öğleden sonra yağış başlayacak,cephe şuan Trakya taraflarında
-
-
-
-