- Resmi Gönderi
Buna bir müzik birde reklam yapışır @>>>WinteR<<< hocam :thumbup: :catisma: :catisma:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBuna bir müzik birde reklam yapışır @>>>WinteR<<< hocam :thumbup: :catisma: :catisma:
Sultangazi de de hafif döner gibi oldu ama daha çok yağmur
çok güzel görüntüler gördüm bügün lapa lapa demek bence az kalır. Koca koca desek iyidir orman yolu trafik yüzünden duramadım. Fakat kameraya yansıyan sadece o kadar.
çok güzel görüntüler gördüm bügün lapa lapa demek bence az kalır. Koca koca desek iyidir orman yolu trafik yüzünden duramadım. Fakat kameraya yansıyan sadece o kadar.
Bizim oralar da"öksüz yamalığı gibi"derler :D Aynen öyle yağmış demek mübarek
Marmara bölgesinde hava soğuk önümüzdeki hafta başından başlayarak sıcaklıklar yükselişe geçeceğe benziyor. Özellikle hafta ortasından sonra sıcaklıklar oldukça yükselişe geçecek arada yağışlı günlerde olabilir. ... iyi geceler
25-26 Marta kadar sıcaklık mevsim normalleri üzerine çıkabilir,25 inden sonra o tarihte diyagram bir salınım öngörmüş
controle bakın beyler :D:D:D:D:D :lol: 8o
Yağış(240h)
30 u süper mkaymaz :lol:
İstanbul başta olmak üzere yarın akşam saatlerinde tüm Marmara da etklili yağışlar ve beraberinde sıcaklık düşüşü olacak
Meteorolojik Uyarı
Tarih: 30 Mart 2017 PerşembeSaat: 12:00Uyarı No: 77Uyarı Kodu: Normal
Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz' de fırtına bekleniyor.
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Rüzgarın; yarın (Cuma) Marmara, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
31.03.2017 06:00-31.03.2017 20:00
Hadisenin Şiddeti
Fırtına
Oluşması Muhtemel Riskler
Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar
Parçalı, doğusu zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde Bilecik çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın; ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına (40-70 Km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
BALIKESİR °C, 14°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu
ÇANAKKALE °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu
EDIRNE °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu
ISTANBUL °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu
Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BİLECİK °C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
ÇANAKKALE °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
ISTANBUL °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra kısa süreli ve hafif yağmurlu
KIRKLARELİ °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı ve kısa süreli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
Trakya bölgemizden giren yağışlar Akşam saatlerinde İstanbul'da da başlayacak. Etkili sağanak yağış geçişleri olabilir.
@FOREVERSYSTEM Bu arada dünkü konuşmalari sildinizmi ?
Burada var mıydı ? @ANALİZCİ abim sanki İstanbul konusundaydi konuşmalarınız..