- Resmi Gönderi
Seneler sonra ilk kez olucak değilmi CAN abi
En son 2017 yılında meydana geldi böyle bir olay. O zamandan beri de adam akıllı siklonik sistem almadık zaten. Takip edelim bu siklonların sağı solu belli olmaz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSeneler sonra ilk kez olucak değilmi CAN abi
En son 2017 yılında meydana geldi böyle bir olay. O zamandan beri de adam akıllı siklonik sistem almadık zaten. Takip edelim bu siklonların sağı solu belli olmaz.
Sence nolur can abi
2017'de ne olduysa benzeri olur böyle bir sıcaklık düşüşü olursa. (10-15 derecelerden -10lar)
2017'de ne olduysa benzeri olur böyle bir sıcaklık düşüşü olursa. (10-15 derecelerden -10lar)
Yağış ile soğuk kesişmesi önemli 2017'de siklon ile soğuk aynı anda girmişti. 10 dk yağmurun ardından yerler fazla ıslanmadan direk kar olarak aldık. İstanbul için konuşuyorum.
Yağış ile soğuk kesişmesi önemli 2017'de siklon ile soğuk aynı anda girmişti. 10 dk yağmurun ardından yerler fazla ıslanmadan direk kar olarak aldık. İstanbul için konuşuyorum.
Orası öyle, soğuk nerede kesişirse orada yaşanır zaten bu olaylar. Rüzgar yönünün KuzeyBatı kökenli olması lazım ki sağlam yağışı kar olarak alalım.
Kar olmasa bile, çok kuvvetli yağmurlar yağabilir. Tabii kar olmasını tercih ederiz :D
Yağış alan bölgeleri gömer gibi görünüyor şu anlık bu sistem
Yağış anlamında en şanssız bölgemizde Trakya
Bakalım neler olucak
Trakya boş geçmez Ömer.Zamani gelsin bakalım
Bakalım abi göreceğiz Trakya yağış sıkıntısından güzel kar yağışları kaçırıyor sürekli
Bursa'nın neredeyse en alçak bölgesinde yaşıyorum ve çok mutsuzum geçen yıllarda merkezde daha yüksek yerlerde kar tutmaya başlarken bizim burada yağmur vardı bu döngü bu yıl kırılır mı sıcaklık sorunu çekermiyiz?
Bursa'nın neredeyse en alçak bölgesinde yaşıyorum ve çok mutsuzum geçen yıllarda merkezde daha yüksek yerlerde kar tutmaya başlarken bizim burada yağmur vardı bu döngü bu yıl kırılır mı sıcaklık sorunu çekermiyiz?
rakım kaç yaşadığın bölge?
12 Ocaktan sonra döngü kırılıyor
rakım kaç yaşadığın bölge?
80m
Bölgede hareketlilik başladı
2m sıcaklığı 4derece, yüksek değil mi ?
istanbul konusunu bulamadım uyamayan biri olursa istanbul konusuna 18z diyagramını atabilir mi ?
Bölgemiz için her şey yolunda sabah çıktısında gece çıktısındada şuanlık tüm çıktılarda kar yağışları var (İstikrar sağlandı )
Trakya yağış sıkıntısı çekiyor ama yağış daha çok değişir yakın vadeye kadar o yüzden beklemek lazım