İstanbul Ataşehir, ortalama 4-8cm aralığı diye umuyorum? Kar haritasını atar mısınız İstanbul'un
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
İstanbul Ataşehir, ortalama 4-8cm aralığı diye umuyorum? Kar haritasını atar mısınız İstanbul'un
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Trakya ve Batı İstanbul'da Oraj Aktivitesi mevcut.
-
Yarın akşam daha kuvvetli oraj olur mu ?
-
- Resmi Gönderi
Yarın daha kuvvetli oraj olur mu ?
Yarın çok fena şeyler olabilir
-
Yarın çok fena şeyler olabilir
Bana uyku yok hocam o zaman
-
Hocam sorularım bitmiyor ama mazur görün (2 yıldır model takibi yapıyorum ilk defa bir sistemi adam akıllı geldiğini görüyorum çok heyecanlıyım) şimdi 2017 yılında İstanbul 4 gün kar alırken benim şehrim 2 gün kar almıştı bunun en büyük nedeni dek yağışları olabilir mi? Dek yağışları olmasada mutlu olur muyuz?
-
- Resmi Gönderi
Hocam sorularım bitmiyor ama mazur görün (2 yıldır model takibi yapıyorum ilk defa bir sistemi adam akıllı geldiğini görüyorum çok heyecanlıyım) şimdi 2017 yılında İstanbul 4 gün kar alırken benim şehrim 2 gün kar almıştı bunun en büyük nedeni dek yağışları olabilir mi? Dek yağışları olmasada mutlu olur muyuz?
DEK yağışları tamamen bonustur. Diğer şehirlere olumsuz anlamda hiç bir etkisi yoktur tam tersi normalde kar yağışı oluşamayacak koşullarda kar yağışı alır Karadeniz kıyısına yakın şehirler.
-
Marmara Denizi dek yapar mı? CAN
-
- Resmi Gönderi
Marmara Denizi dek yapar mı? CAN
Üst seviye ile deniz arasındaki sıcaklık farkı yeterince yüksekse tabii ki yapar. Aynı zamanda Karadeniz'den Marmara'ya inen kütleler güçlenebilir.
-
Yağış düzelmeyip bu şekilde kalırsa İstanbul kadar karalar bağlamalı mıyız ?
-
Yağış düzelmeyip bu şekilde kalırsa İstanbul kadar karalar bağlamalı mıyız ?
Sadece ecm bakarsak geçen sen 8 şubat gibi olur
-
Geçen seneki 8 şubat gibi olur muhtemelen
Açıkcası o bile tatmin ediciydi benim için, yeter artar bile Akustik öncesi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yağışlara Oraj aktivitesi de dahil oluyor.
-
Can abinin dediği üzdü biraz 15 ocak yağış azalması inşallah düzelir
-