Ömer. Kardeşim soruma cevap verirmisin
Yarın sabah başlar kar yağışı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖmer. Kardeşim soruma cevap verirmisin
Yarın sabah başlar kar yağışı
24 saatten bile az bir vakit kaldı çok şükür kavuşuyoruz. Bizi sabırla bilgilendiren, her güncellemede istikrarla burada model takip eden tüm hocalarıma teşekkür ediyorum.
Güney marmarada oturanlardan fotoğraf bekliyoruz balıkesir,çanakkalenin iç kesimleri buralarda ki yağış kuzey marmaradan daha iyi olacak.
Trakyadakilerden haber bekliyoruz kar giriş yaptığında
Dün sorduğum sorulara cevap vermeni bekliyorum Ömer kardeşim
Dün sorduğum sorulara cevap vermeni bekliyorum Ömer kardeşim
Hangi soru Yusuf hocam görmemişim
Yarın güzel bir kütle var gibi gözüküyor bakalım neler olucak
Bu tarz bi uyarı Doğu Marmara için de gelir mi acaba ilerleyen saatlerde :D
CAN hocam , Rüzgar yönü nasil olucak DEK ler nereleri vurucak , cok merak ediyorum , batikaradeniz İstanbul , bursa , yalova yıkılırken biz bakmayalim karşıdan insAllah bizde DEK lerden yararlaniriz DEK daha iyi tutuyor , anında beyazliyor ortalık
CAN hocam , Rüzgar yönü nasil olucak DEK ler nereleri vurucak , cok merak ediyorum , batikaradeniz İstanbul , bursa , yalova yıkılırken biz bakmayalim karşıdan insAllah bizde DEK lerden yararlaniriz DEK daha iyi tutuyor , anında beyazliyor ortalık
Ben bilemem onu Radar bilir hocam
CAN hocam cuma akşamına kadar olan kar haritası atarmısınız? Model farketmez en güvendiğiniz hangisiyse
CAN hocam cuma akşamına kadar olan kar haritası atarmısınız? Model farketmez en güvendiğiniz hangisiyse
İcon niye daha düşük Ömer önemli bir sebebi var mı?
Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Aynen Erdal kardeşim sistem gitti yarına 20 dereceyiz :D Allahım yav :-D