Arkadaşlar konumuma kocaeli/kartepe bulunduğum bölgeye 75cm civarı vermiş rakım 150 metre ne kadarı tutar bu karın yaklaşık olarak ?
Bir 25 cm kar var hocam artabilir bu oran
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar konumuma kocaeli/kartepe bulunduğum bölgeye 75cm civarı vermiş rakım 150 metre ne kadarı tutar bu karın yaklaşık olarak ?
Bir 25 cm kar var hocam artabilir bu oran
Hocam konumum adına "dew point"e nerden bakabilirim?
Hocam konumum adına "dew point"e nerden bakabilirim?
Daha Çok GösterBilgilendirme:
Bu gece ki yağış gece 01:00 - 03:00 arası Çanakkale İzmir civarı giriş yapıyor.
İç ege iç Anadolu ve batı karadeniz dogru yayılarak gidecektir.
Marmara bölgesinde ise yoğunluk dogu ve Güney doğusu olarak gözükmektedir.
Bursa Balıkesir Kocaeli, İstanbulun anadolu yakası bogaz hattı önemli bir yağış alacaktır. Avrupa yakası bogaza yakın ilçelerde ara ara yogunluk gözükebilir. Sabah örtü ile uyanacak bir çok il ilçeler var.
Trakya ve İstanbulun Avrupa yakasının batısı şansı bu yağışlı sistemde çok az yağış yok denilecek kadar.
hocam ataşehir boğaza yakın oluyor dimi =D
Ömer karayel etkisi ile bizim burası sabaha karşı kar başlar mi ? Yoksa sulu kar ile gelir gecer mi ?
En iyi radar gelen kar yağışı bulutlarını hangi site iyidir
Ve kar yağışı nasıl anlaşılır sitede nasıl anlıcam
En iyi radar gelen kar yağışı bulutlarını hangi site iyidir
Mgm radar kar olmasını da sıcaklıktan anlarsın başka yöntemi yok
Ömer karayel etkisi ile bizim burası sabaha karşı kar başlar mi ? Yoksa sulu kar ile gelir gecer mi ?
Kar yağar hocam
Şuan havada resmen yıldızlwr var birsürü onları sayabiliyorum resmen açık güneşli valla bulut felan yok havada ben anlamadım bu işi ya
Şuan havada resmen yıldızlwr var birsürü onları sayabiliyorum resmen açık güneşli valla bulut felan yok havada ben anlamadım bu işi ya
Kütle giriş yapmadı
Gece Trakyadan giriş yapıcak
Amerika da mi yasiyorsun gunesli fln
Kardeşim biraz sabırlı ol yağış gelince bulutlar gelir hava kapanır
Az sabır 10 gündür sabrettiniz şimdimi sabredemiyorsunuz :D
Senelerce beklediniz 6 7 saat mi bekleyemiyorsunuz hocam alemsiniz vallahi=D