- Resmi Gönderi
Bugünü 17-18-19'u için uykusuzluk antrenmanı gibi düşünüyorum hüsrana uğrasak bile :D
17 si akşamı kocaeliye de yeterli soğuk ve rüzgar ulaşıyor bakalım Can hocamıza sorabilirsin yarın akşam bu akşam farketmez
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugünü 17-18-19'u için uykusuzluk antrenmanı gibi düşünüyorum hüsrana uğrasak bile :D
17 si akşamı kocaeliye de yeterli soğuk ve rüzgar ulaşıyor bakalım Can hocamıza sorabilirsin yarın akşam bu akşam farketmez
Kocaeli Gölcük neden hala yağmur var ne zaman kara döner acaba
bizim ora 2 derece yağmurlu anlayan neden yagmadigini yazabilirmi
Modeller 24 saat kala bile değiştiği içi 16'sı akşam sorayım hocalarıma soruları garanti olsun :D
Sorularınız CAN abi geldiğinde yanıt bulacak ben yatıyorum iyi geceler bu saatte :-D
balikesir merkez bizden baya yüksekte fakat , kky aliyor , biz manyas da , bandirmanin arkasında kalıyoruz , ilk kar başlayan yerlerden rakım da 60 , konum gereği sanirsam her yer bembeyaz
Sorularınız CAN abi geldiğinde yanıt bulacak ben yatıyorum iyi geceler bu saatte :-D
İyi geceler hocam sağolun ilginiz için
balikesir merkez bizden baya yüksekte ben manyas da , bandirmanin arkasında kalıyoruz , ilk kar başlayan yerlerden rakım da 60 , konum gereği sanirsam her yer bembeyaz
Hocam güney marmaradan güzel yağışlar geçti özellikle sizin taraflar
Kısaca 2.dalga cumartesi günü geliyor detayları o zaman sorarsınız
arabaya atladım sancaktepeye yola çıktım tad alamadım esenlerden :'D
İlk dalga bana yaramadı hala yağmur şeklinde yağış var
İzmit'te kar sınırı 100-150m kadar düştü karşıda kar yağarken burda yağmur yağması ayrı koyuyor adama ?
An itibari ile izmit merkez kar yağışı başladı