Peki ya yine bugün ki gibi okursa bugün içinde sen konumuma yağar dedin ama ben hala yağmur görüyorum neden böyle hep yağmur
sizde niye başlamadı başlaması lazım burda başladıysa
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPeki ya yine bugün ki gibi okursa bugün içinde sen konumuma yağar dedin ama ben hala yağmur görüyorum neden böyle hep yağmur
sizde niye başlamadı başlaması lazım burda başladıysa
Sabah saat 6-7 gibi yağmur başladı hakan yağmur
Peki ya yine bugün ki gibi okursa bugün içinde sen konumuma yağar dedin ama ben hala yağmur görüyorum neden böyle hep yağmur
Zaten yağacak yağış böyleydi Mgm de kky ve yağmur koymuş sonuçta
Tabii siz düşük olan bir ihtimale inanmak istiyorsanız inanın
Zaten yağacak yağış böyleydi Mgm de kky ve yağmur koymuş sonuçta
Tabii siz düşük olan bir ihtimale inanmak istiyorsanız inanın
Yarın akşam ki yağışta böyle olursa nolucak peki ve saat kaç gibi başlar tahminen yarın akşam ki yağış
Asıl kar yarın akşam başlayacak ve bundan 20 kat fazla olucak öyle diyeyim
Arkadas İzmitli kara dönmesi pazar akşam saatlerini bulur İzmit'te sanırım
15-19 ocak arası sistemin ilk golünü doğu marmara bölgesi yemiştir ve ilk dalga daki potansiyel tahminler tutmamıştır. Inşallah ikinci dalga daki tahminlerimiz boşa gitmez.
Yarın akşam ki yağışta böyle olursa nolucak peki ve saat kaç gibi başlar tahminen yarın akşam ki yağış
Şimdi bir saat versem yanlış olur bu geceki sistem bile daha erken geldiği için bize soğukları kıstı ve bize zar zor geldi ama yarın gece başlayacak
15-19 ocak arası sistemin ilk golünü doğu marmara bölgesi yemiştir ve ilk dalga daki potansiyel tahminler tutmamıştır. Inşallah ikinci dalga daki tahminlerimiz boşa gitmez.
hocam hendekte kar yok mu adapazarında kara döndü
hayır yağmur bile zoraki yağıyor şehir merkezine akyazida aynı sekilde
Hocam potansiyel bir tahmin yapılmadı havada kar kky olacağını söyledik 1. siklondan maksimumum beklentiniz bu olmalıydı biz 20 cm kar vs yağıcak demedik 1. siklonda
Kar bekleyen yerler neden kar alamadı hemen açıklayayım normalde cephe girişi gece 3 te olması gerekiyordu modellere göre ancak değişik bir şekilde gece 1 de kütleler oluştu yani yağış soğuktan önce giriş yaptı.
hayır yağmur bile zoraki yağıyor şehir merkezine akyazida aynı sekilde
İstanbuldada öyleydi yağışlar erken giriş yaptı ve soğuk cepheyi öteledi
İstanbul için tamam ama izmit ve Sakarya için fos bir sistem oldu 2. Salınım da da soğuk izmit sakaryaya geç girecek gibi bence o kar hafitalsrinda ki 60-70cm ler gerçek dışı hayal ürünü gibi birşey
İzmitte bulunduğum konumda kar yağışı var. çatılar,çimler ve arabalar kar mevcut.
14-15 arası zaten havada kar diye tahminlerimizde yazdık. Neyin hesabını yapıyorsunuz anlamadın.