Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla daha yeni başlıyoruz heralde yarın 30cm veya üstü karla uyanıcam ?
hiç belli olmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYazdıklarınızdan anladığım kadarıyla daha yeni başlıyoruz heralde yarın 30cm veya üstü karla uyanıcam ?
hiç belli olmaz
sıcaklık azalır yağış tipiye dönerse sabah 15 20 cm karla uyanırsın
Öyle bişey imkansız kardeşim asla olmaz kar yok hala 3 cm bile kar olmaz burda ben ümidimi kaybettim artık yatıcam ben iyi geceler size moralim çok bozuldu.
Öyle bişey imkansız kardeşim asla olmaz kar yok hala 3 cm bile kar olmaz burda ben ümidimi kaybettim artık yatıcam ben iyi geceler size moralim çok bozuldu.
ben diyeceğimi dedim biz 5 cm alıyorsak siz bizden daha şanslı konumdasınız en az 10 15 dedim tahminen ümidini yitirme
iyi geceler
Ömer 2. Yağış dalgası ne zaman ona göre yatalım alarm kuralım veya hiç uyumayalım saat tahmini kaç gibi 2. Dalga başlar
Ömer 2. Yağış dalgası ne zaman ona göre yatalım alarm kuralım veya hiç uyumayalım saat tahmini kaç gibi 2. Dalga başlar
2. Yağış Dalgası ?
Hani hiç durmadan yarın akşama kadar yoğun kar yağacakto bak şuan yağdı allahım ya neden herşey beni buluyor ya
2. Yağış Dalgası ?
Karayelle dek gelecek diye okudum yanlış mı yanlissa kusura bakma ne zaman kkuvvetlenir diye sorayım
Karayelle dek gelecek diye okudum yanlış mı yanlissa kusura bakma ne zaman kkuvvetlenir diye sorayım
Yanlış anlamışsınız bu siklon devam edicek karayele dönünce sizde kar alıcaksınız
Yanlış anlamışsınız bu siklon devam edicek karayele dönünce sizde kar alıcaksınız
Anladim hocam bende onu sordum karayele dönüp yağış almamız ssaat olarak ortalam ne zamandır
Yıldıza dönmüyor mu rüzgar yanlış mı? Gördüm
Anladim hocam bende onu sordum karayele dönüp yağış almamız ssaat olarak ortalam ne zamandır
Bekliyoruz hocam saat vermem yanlış olur
Yıldıza dönmüyor mu rüzgar yanlış mı? Gördüm
Yıldız karayel
Arkadaşlar Görsel Videolarını fotoğraflarınızı bölge konularına değil de FOTO VE VİDEO GALERİSİNE atınız. edit: ufak foto şeklinde bilgi amaçlı fotolar atılabilir.