Saat 11 oldu şuraya bak ya yarın gece de kar olsa tamam Dicem de yok işte
Kardesim.izmit merkezdeyim 17 metre rakım burda bile var orda nasıl yok iyi misin sen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaat 11 oldu şuraya bak ya yarın gece de kar olsa tamam Dicem de yok işte
Kardesim.izmit merkezdeyim 17 metre rakım burda bile var orda nasıl yok iyi misin sen
Nerden bakiyoruz bursa icindw var mi
Mgm radar
Saat 11 oldu şuraya bak ya yarın gece de kar olsa tamam Dicem de yok işte
sana dostum dicem çünkü profildeki yaşın %90 doğru değil, bak dostum sana Ömer kardeşimiz olsun diğer tahminciler/yöneticiler olsun açıklama yaptı, gece yarısı kar başlar dedi ya da yağmur yağıyosa kara döner dedi. şuan konumumda arabaların üstünde 1cm 'buz'dan başka bişey yok. onca gün/sene bekledik 3-5 saat mi bekleyemicez. radar takibi yapmaya devam et elbet yağar
winter is comming tam konumun neresi
Kocaeli Karamürsel ilçesi Tepeköy köyü.
Benim yapcağım bir şey yokki Kocaeli'nin çoğunda yağmış kar attı arkadaşlarımız resim sizde yağmamış ne yapabilirim ki ?
winter is comming sabah saatlerine doğru 3 4 ten sonra soğuk iyice girmiş olacak o zaman yağış olursa kar olur.
EmreKaya kimseyi zorlamaya gerek yok kardeşim
winter is comming sabah saatlerine doğru 3 4 ten sonra soğuk iyice girmiş olacak o zaman yağış olursa kar olur.
Hocam ismit merkezdeyim 17 metre rakım burda bile sıcaklık kurtarıyor 100 metre de net kurtarır
Hocam ismit merkezdeyim 17 metre rakım burda bile sıcaklık kurtarıyor 100 metre de net kurtarır
O sanırım direk deniz kenarında oturuyor o yüzden sıcaklık sorunu var
O sanırım direk deniz kenarında oturuyor o yüzden sıcaklık sorunu var
Olabilir hocam 115 rakım yazmış ama ben çözemedim bu işi
Olabilir hocam 115 rakım yazmış ama ben çözemedim bu işi
Valla benim rakım 101 beklediğimden daha iyi yağış oldu yerde örtü oldu ama eridi şu an dek konusunda az çok şanslı bölgedeiym.
winter is comming kardeşim burada kar yok diye ağlamaya gerek yok 20 yaşında kos koca adamsınkar sevdalısı olabilirsin ama aklın iraden yerindeyse bu kar yağışının buradaki tahminci arkadaşlarla alakası olmadığını bilmen gerekir sen sadece otur bekle radarı takip et bundan sonra kimse bişeyde yardımda bulunamaz
Yönetim olarak dedik sistem zamanı kar zamanı kimsenin kalbini kırmayalım diye yanlış mı düşündük acaba
Burada adamlık ya da efendilik yaşla ölçülmez. Sen başkalarına saygılı olmadıktan, kurallara uymadıktan, her önüne gelen küçüğüne "abilik" tasladıktan sonra istersen 50 yaşında ol açıkçası umrumda olmaz. Bu konuda gerekli şahsa son uyarımdır. Sitede barındırmam.