Trakya için kar yağma ihtimali gittikçe artıyor
Siklonun hareketine bağlı olarak İstanbul da kar alabilir diğer güncellemelerde göreceğiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrakya için kar yağma ihtimali gittikçe artıyor
Siklonun hareketine bağlı olarak İstanbul da kar alabilir diğer güncellemelerde göreceğiz
azor bey dayanamaz ezilir bizede bir sey kalmaz ama subat basi verdigi sicak atakda hic yanilmayacak azor dik duracak gunlerce avrupaya soguk yollayacak bize gunlerce lodos verecek ve hic yanilmayacak istikrar tavan yapacak.
şu an trakya ve istanbul sistemi gibi gözüküyor,yada marmara mi diyeyim Ömer
Sadece Trakya şuan ve Avrupa yakası yüksekleri
istanbul boşluğu
niyeki acaba
Çünkü çok bir değişiklik olmadı dün geceyle daha İstanbula gelmedi sistem anca yüksekleri aldı
Sinan abinin akustik sistemi yokmu oldu ?
Sinan abinin akustik sistemi yokmu oldu ?
Ocak ayın için de gelmeyecek bundan dolayı başarısızlık oldu dedim , Şubat ayına da gözlerimiz akşam fırsatım olursa
yazarım
gfs gece avrupa ya 10 gün ötesi için müthiş soguklar veriyordu,sabah ise o soğuklardan eser yoktu,
demek istediğim 10 gün ötesinin model tantanasıni yapmamıza gerek yok veya tahminci beylere defalarca aynı soruyu sormaya da gerek yok
hayırlı cumalar
Ömer gunluk duzenli olarak buraya marmaradaki sehirlerin diyagramlarini paylasmak istiyorum bir mahsuru varmidir ? hem degisimleri takip etmemiz acisinda iyi olur.
Ömer gunluk duzenli olarak buraya marmaradaki sehirlerin diyagramlarini paylasmak istiyorum bir mahsuru varmidir ? hem degisimleri takip etmemiz acisinda iyi olur.
Hocam çok yer kaplayıp görüntü kirliliği yaptığı için o paylaşımı durdurmuştuk. Sitemizde diyagramlar konusu var oradan ulaşılabilir aslında
Hocam çok yer kaplayıp görüntü kirliliği yaptığı için o paylaşımı durdurmuştuk. Sitemizde diyagramlar konusu var oradan ulaşılabilir aslında
Galeriye bir video attım hocam bakmanızı öneririm Zonguldak Çok Yoğun Kar adında fena bir yağış :D
Galeriye bir video attım hocam bakmanızı öneririm Zonguldak Çok Yoğun Kar adında fena bir yağış :D
Gördüm videoları eline sağlık Kıskanmamak elde değil o kar yağışını.
Gördüm videoları eline sağlık Kıskanmamak elde değil o kar yağışını.
Sağol hocam valla ağzımdan yanlışlıkla bir şey kaçmış o kadar yoğundu o akşam gerçekten göründüğü gibi değil gerçekte daha fena oluyor böylesi
Sağol hocam valla ağzımdan yanlışlıkla bir şey kaçmış o kadar yoğundu o akşam gerçekten göründüğü gibi değil gerçekte daha fena oluyor böylesi
Ne dediğin de tam anlaşılmıyor zaten ama sevinmişsin :D
Kamera ile uzun çekim yapacaktım bu kar böyle sisin altında 1 saat sürdü inanmazsın
Ve o akşam 2 yıldırım 1 şimşek düştü Dehşet bir şeydi böylesi gelirmi birdaha 4 yılda bir geliyor bakalım özletecek bu manzaralar kendini