Bizide vurdu aniden çatı uçtu çok sağlam rüzgar aldık
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Bu fırtınanın arkası kar
-
- Resmi Gönderi
Evin çatısı zor duruyor şu anda. Patır kütür vuruyor bir yerlerden koptu herhalde. Durum fena
Bizide vurdu aniden çatı uçtu çok sağlam rüzgar aldık
Geçmiş olsun abiler,Allah afetinden korusun bizleri.
-
- Resmi Gönderi
graphe3_10000___27.8861_39.6492_Balikesir (3).gif
hazirmiyiz marmara hamagimiz hazir. bir kutup ayisi gelip yatarsa bu hamaga. o 17 den sonraki bolumde iner -10 lara.
sizlerde kendi bolgelerinizi atarsaniz biraz hareketlenir buralar. hareketlenmeside gerekir. sabahlara kadar nobet tutucaz burada insallah...
-
Ecmwf tüm Marmara'ya kar verdi takibe devam edelim inşallah özlediğimiz kar yağışına kavuşuruz
Detaylar yakında -
Bölgemizde ilk salınım için Trakya dışında pek bir sıkıntı yok Doğu Marmara'da Güney Marmara'da kar alıcaktır bu çıktılara göre Trakya için biraz daha vakte ihtiyaç var takibe devam
-
- Resmi Gönderi
balikesir merkez 2 saatir orta ustu kuvvette kesintisiz guzel bir yagis aliyor. bursada da eli kulagindadir..
0006buyuk.png0612buyuk.png0612buyuk (1).png1218buyuk.png
yarin oglen balikesirden ogleden sonra bursa bilecikten ayrilir demis mgm.
-
Marmara Coming Soon
-
- Resmi Gönderi
-
marmara'nın kıyı kesimleri güzel kar alıcak mı
-
marmara'nın kıyı kesimleri güzel kar alıcak mı
Şu anlık bu verilere göre evet
-
Ömer hocam konumum adına son güncellemeler nasıl ilerliyor, internetim rezil bir duruma 5 dakika bekleyerek ancak bu konuya girebildim.
-
Ömer hocam konumum adına son güncellemeler nasıl ilerliyor, internetim rezil bir duruma 5 dakika bekleyerek ancak bu konuya girebildim.
Konumunuz şanslı bölgelerden biri hocam iyi kar gösteriyor son güncellemeler
-
Konumunuz şanslı bölgelerden biri hocam iyi kar gösteriyor son güncellemeler
Sağolun hocam, hayırlısı artık
-
- Resmi Gönderi
Yurtta olsun ve kar görmeyen il ilce köy kalmasın inşallah
-