Aynen foto atarsın
Sağolun hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen foto atarsın
Sağolun hocam.
Yağışlar gözüktü geliyor..havalarinsesi.com/attachment/26403/
Yağışlar gözüktü geliyor..
Bu bizim dediğimiz cephe değil
Bursa/İznik Köylerinden birinde oturuyorum rakım 300 sıcaklık sıkıntısı yaşarmıyım?Diğer sorumda ortalama kaç cm olur? Teşekkür ederim şimdiden☺️
Bursa/İznik Köylerinden birinde oturuyorum rakım 300 sıcaklık sıkıntısı yaşarmıyım?Diğer sorumda ortalama kaç cm olur? Teşekkür ederim şimdiden☺️
Hayır sıkıntı çekmezsiniz
yapacak kadar güzel kar olur
Ömer Hocam İstanbul'da erken başlayan soğuma Kocaeli'de aynı şekilde olmadı. Çoğu ilçe 1.5-2.5 civarında hala bu ilerleyen saatler için bi sorun yaratır mı acaba? ( biraz saçma bi soru ama aklıma takıldı sormak istedim,kusura bakmayın.)
Ya gerçekten çok şaşırıyorum konumum adına 2.4 derecede takılı kaldı kar yağsa da tutmayacak bir an önce 1 dereceye inmesi lazım
Ya gerçekten çok şaşırıyorum konumum adına 2.4 derecede takılı kaldı kar yağsa da tutmayacak bir an önce 1 dereceye inmesi lazım
dur daha 7 8 saat var sabır
Dewpoint en fazla kaç olunca yağış olur
Yağış başlayınca er ya da geç inecektir hocam.
CAN abi ne diyorsun bu duruma sıcaklık daha fazla düşmüyor 2.4 derecede yağan kar tutmaz yağış anında düşecek midir?
850 hpa soğuklarına baktığımda gece 4 ten önce -8 girişi olmuyor bu ne demek konumum için ilk etapta tam bir rezalet demek
Dewpoint en fazla kaç olunca yağış olur
Dewpoint yağışın başlayıp başlamamasına belirkenez dewpoint 0 derece veya altındaysa yağış kar olarak düşer
Dewpoint yağışın başlayıp başlamamasına belirkenez dewpoint 0 derece veya altındaysa yağış kar olarak düşer
Valla benimki - 4.6 çok iyi
CAN abi ne diyorsun bu duruma sıcaklık daha fazla düşmüyor 2.4 derecede yağan kar tutmaz yağış anında düşecek midir?
can hocam 2 3 kere dedi düşen her yağış saf kar olarak düşücek sıcaklık yağış gelene kadar 0 ın altında olur diye merak etmeyin 6 7 saatimiz var daha