Ataşehir 20RAKIM ve yavaş yavaş kar başladı
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Bursa şu an için sıcaklıklarda yüksek. İstanbul’da kar galiba direkt kar olarak başladı ama Bursa için direkt kar biraz zor gibi. Bakalım
-
Daha başlamadı bile sistem
-
A5BD9974-9709-47B4-9BEA-6E86596CDB70.jpeg
İlçemde sıcaklık iki saattir aynı. Hatta 4,0 olmuştu yine 4,2 oldu. Saat 12 en geç 1’e bilemediniz 1.30’a kadar beklerim eğer düşmezse yatar uyurum.
-
Kar başladı kocaeli/kartepe rakım 160
-
Aşiri ince yağıyor. Çerkezköy 2 saat yagdi anca otların üstü beyazladı? anlaşılan o ki trakya için yine kestane vakti
-
- Resmi Gönderi
Aşiri ince yağıyor. Çerkezköy 2 saat yagdi anca otların üstü beyazladı? anlaşılan o ki trakya için yine kestane vakti
Hey Allah'ım sabır yahu :D
-
- Resmi Gönderi
Arabalar tuttu
-
Evet şu an itibariyle kar atıştırmaya başladı ince ince. Biraz sulu kar gibi
-
Hey Allah'ım sabır yahu :D
Trakya için tek yağış bu ? pazar geceden sonra yağış yok?
-
Pazar gününü çok küçümsüyorsunuz hocam
-
- Resmi Gönderi
Anladım :D
-
Sobada, kar yağarken kestane vakti aynen
-
Konumumda benim endişem var açık söyliyim. Çünkü mesela İstanbul’da bazı yerlerde dewpoint -5, -6’lara düşmüş. Ama benim konumumda sıcaklıkta çok iyi değil ve dewpoint -1’in biraz altında. Şu an sulu kar yağıyor. Yarın gündüz bu dewpoint denilen şey 0’ın üzerine çıkarsa yağışın en güzel kısımlarını sulu kar şeklinde alabiliriz diye bir tedirginliğim var. İnşallah öyle olmaz. Çünkü nem artıyor sıcaklık çok iyi düşmüyor nem arttıkça da dewpoint yükseliyor. Bilmiyorum fazla mı takılıyorum bu dewpointe acaba. Bunu da bu akşam öğrendim
-
Atıstırmaya basladi Adapazari'nda
-