Yarın gece daha yoğun yağacak dime. Hocalarım.yani bu gece oluyor Pazar gecesi.
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Yarın gece daha yoğun yağacak dime. Hocalarım.yani bu gece oluyor Pazar gecesi.
Bünyamin sürmeli en yoğun pazar sabah ile öğleden sonra arası diyordu
-
- Resmi Gönderi
Ben uyuya kalmışımda İstanbula yeşil veya sarı kütle geldimi yoksa gün içinde mi gelecek
gelmedi daha. ama bu saatlerden itibaren artmasi gerekli
-
Şuna kar toz şeklinde yağıyor du oda aşırı yavaşladı şuan durucak gibi çok azaldı çoğalması gerekmiyomuydu ya. Neden böyle oldu
-
Radardan Yeşil kütleler geliyor 1 saate kalmadan kopar burası
-
Kopsun artık gözümüz gönlümüz açılsın. Kocaeli kadar her sistemde sorun çıkaran bi şehir daha yoktur cidden ömrümüzü tüketti.
-
- Resmi Gönderi
Radardan Yeşil kütleler geliyor 1 saate kalmadan kopar burası
1.5-2 saat
-
- Resmi Gönderi
Kopsun artık gözümüz gönlümüz açılsın. Kocaeli kadar her sistemde sorun çıkaran bi şehir daha yoktur cidden ömrümüzü tüketti.
suanki goruntuye gore kocaeli duzenli sekilde arta arta saat 08:00 08:30 gibi daha saglam giriyor kutlenin etkili kismi.
radarda gorduklerimizi diyorum ama. o sira radara girecekler pesin sira geliyor zaten ardina
-
suanki goruntuye gore kocaeli duzenli sekilde arta arta saat 08:00 08:30 gibi daha saglam giriyor kutlenin etkili kismi.
radarda gorduklerimizi diyorum ama. o sira radara girecekler pesin sira geliyor zaten ardina
Hayırlısı olsun hocam inşallah, beklemedeyiz.
-
Saat kaç gibi burada olur kütleler kıyı kesimdeyim çünkü. Sıcaklık yukselmeden kaparsam bu yağışı çok iyi olur
-
Kocaeli Gölcükteyim
-
Marmara Denizi ve İstanbul kuzeybatısında yeşil kütle var bakalım ne olacak
-
İstanbul 1m73cm oldu bile
-
winter is comming hocam bu sistemde kar görebildiniz mi konumunuzda?
-
winter is comming hocam bu sistemde kar görebildiniz mi konumunuzda?
Hocam yağıyo ama çok inçe toz gibi hiç tutmuyo ki böyle sadece arabada okadar biraz tütmüş.
-