Valla hocam daha ne kadar yağar bilmem de beklediğimiz gibi olmadı ben onu diyorum.
Sicaklik sorunu var ve devam edecek akşama kar yoğunlaşınca ufak bir sıcaklık düşüşü olursa belki kurtarır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturValla hocam daha ne kadar yağar bilmem de beklediğimiz gibi olmadı ben onu diyorum.
Sicaklik sorunu var ve devam edecek akşama kar yoğunlaşınca ufak bir sıcaklık düşüşü olursa belki kurtarır
İnşallah kardeşim bende tam onu bekliyorum.Deklerden tam verimle yararlanmamız lazım yoksa yine fena patlayacağız.Zaten kışın topu topu iki tane sistem alıyoruz onda da yani bi sıkıntı çekmezsek olmucak yani.
Hiç sıkıntı etmeyin bence sizin oralara da yağar
24 saatlik kar nobetinin ardından uyuya kalmışım kar yoğunlaşmış konumumda ❄️
24 saatlik kar nobetinin ardından uyuya kalmışım kar yoğunlaşmış konumumda ❄️
Hocam sizin orda kaç cm örtü var?
Hocam sizin orda kaç cm örtü var?
2 taş çatlasa 3cm yağan kar tutmaktan çok eriyor şuan artık gece ve yarına bakicaz.
Bizimde aynı ne yazıkki.Klasik rakım sistemi işte.
Dediğim gibi oldu sıcaklık sorunu baş gösterdi ama ümitlerinizi bozmayın çünkü Dek ler var
Ben hala ümitliyim bu sistemden bu kadar olamaz bize borcu var. en az 7-8 cm alacağımızı düşünüyorum ben.
Kar çok yoğunlaştı tipiye döndü göz gözü görmüyor. Yollar ve tutmayan yerler beyazlamaya başladı.
Burda da kar etkisini artırdı
Galeriye foto video atabilirsiniz
Sakin dostum benimde aynı ama benim deklerden ümidim var.
Yağış yoğunlaştı burda Allah'a sukur