Reis orda yine birşey yokmuş Mehmet Ali paşa pert şuan ağaçlar kırılmak üzere egildiler 30cm yaklaştı kar ..
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
An itibariyldm çerkezköy, önce güneşte kar yağdı şuan ise dek şov var
-
Benim kamera biraz dandik güzel çıkmıyo.Yol kenarında bile 10 cm lik örtü var.
-
Ömer hocam şuan cidden açtı hava ya niye böyle oldu ya ne güzel yağıyordu kapalıydı. Açtı şimdi. Baya açtı umarım. Erimez katlar.
-
Ömer bu dekler aksamdan beri ayni yolu takip ediyor yan tarafta oyle bakıyoruz , bizim tarafa gelmesi icin rüzgar yönü mu değişmesi gerekiyor ? Anlamadim gitti
-
128151A1-DE14-40AB-AEDC-3F5B2E707716.jpgkarı biz de gördük
-
Ömer bu dekler aksamdan beri ayni yolu takip ediyor yan tarafta oyle bakıyoruz , bizim tarafa gelmesi icin rüzgar yönü mu değişmesi gerekiyor ? Anlamadim gitti
Rüzgar yönü dek için iyi hocam siz boşlukta kalıyorsunuz
-
Ömer hocam bu gece ne olucak şimdi tam anlamadım ben detaylı bi açıklarmısınız. Konumumda iyi yağış alıcakmıyım.
-
128151A1-DE14-40AB-AEDC-3F5B2E707716.jpgkarı biz de gördük
Vayy xc 100 iyi gezmeler hocam kar tursa bende çıkıcaktım aynı bisiklet var bendede aynı renk
-
IMG_20210216_115202.jpgİzmit merkez 1 saati geçti ilk defa bir dek bandının bu kadar uzun sürdüğünü gördüm
-
Ömer hocam bu gece ne olucak şimdi tam anlamadım ben detaylı bi açıklarmısınız. Konumumda iyi yağış alıcakmıyım.
Alırsın
-
Yeniden kar gelebilir Kocaeli
-
-
Nazar değmesin diye yazmadım ama süper gidiyoruz. Kar kalınlığı sabah 4-5 cm civarıydı şu an 10 cm’yi bulmuşuzdur. Çok güzel devam ediyoruz
-
Arkadaşlar İzmit'te 2 saat oldu tipi devam ediyor kar kalınlığı çok arttı
-