İstanbul'un gece sıcaklıkları bu atakla 20 dereceyi görebilir
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Gündüz mü gecemi gündüz ise gidebilirim
Yağış çok az (neredeyse yağış yok) gidilmeye değilmez gibi
-
Kocaeli Gölcükte yağış ne durumda
-
- Resmi Gönderi
Teşekkür ederim Ömer
-
Kocaeli Gölcükte yağış ne durumda
Yarın da yağış görünüyor
-
Yarın da yağış görünüyor
Yav anladıkda ne kadar şiddeti sürekliliği nasıl 😆
-
Yav anladıkda ne kadar şiddeti sürekliliği nasıl 😆
Hafif yağış
-
Marmara sorumluluğumu bugünden itibaren bırakmış durumdayım (Hava olaylarını takip edecek zamanı bulamadığım için ve okul nedeniyle) ancak forumda sizlerle sistemleri takip edeceğim yani kısacası sadece sorumluluğum bitti.
Bu görevi bana veren başta Sinan ve CAN abiye sürekli yanımda olan Whisper UsTaD Zonguldakli67 abilerime yazılarıma sürekli beğeni ve güzel yorum atan Sahutt Muhammed Ali kardeşlerime ve tüm Marmara sakinlerine de teşekkür ederim.
-
Üzgün atmayın sadece sorumluluğu bıraktım sürekli gireceğim siteye :D
-
- Resmi Gönderi
Marmara sorumluluğumu bugünden itibaren bırakmış durumdayım (Hava olaylarını takip edecek zamanı bulamadığım için ve okul nedeniyle) ancak forumda sizlerle sistemleri takip edeceğim yani kısacası sadece sorumluluğum bitti.
Bu görevi bana veren başta Sinan ve CAN abiye sürekli yanımda olan Whisper UsTaD Zonguldakli67 abilerime yazılarıma sürekli beğeni ve güzel yorum atan Sahutt Muhammed Ali kardeşlerime ve tüm Marmara sakinlerine de teşekkür ederim.
Beraberiz yine abim..Eline emeğine sağlık.. Teşekkür ederiz tüm HS ailesi adına
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Ömer eline koluna sağlık kardeşim. Görevine sahip çıktın ve hakkıyla yerine getirdin. Yine hep beraberiz inşallah❤️
-
Ömer eline sağlık inşallah buradaki görevindeki gibi sınavda da başarılı olursun
-
- Resmi Gönderi
Ömer eline emeğine sağlık. Çok başarılı bir sorumluluk yerine getirdiğini düşünüyorum. Sınavda başarılar diliyorum sana 👏🏻👏🏻
-
- Resmi Gönderi
Tabii sınavda rakibiz o ayrı 😎😎🏃♂️ Ömer
-