Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Mayang

Şu kütle nasipse bize doğru gelecektir fakat erimeme garantisi veremiyorum.

Gelirse bile kütleler ağır ilerliyor bir kaç saati bulabilir.

Uyuyup sabah erken uyanmanızı tavsiye ederim.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Aslında en iyisi radar takibi yapmak ama işte insan rahat edemez illa teyit istiyor :olumlu:

evet ama benimki biraz daha farklli.

ben uykudan uyanyorum pencereden bakiyorum yagis var sonra acaba ruyamiki diyorum aciyorum radari kutle varsa teyit ediyorunm. tamam gercekmis ruya degil gibisine....
    :kutlama::kutlama:

• Bugün dekler günboyu özellikle Marmara'nın doğusunu etkilemeye devam edecek ardından bu gece siklon destekli bir oluşumun etkisine gireceğiz İstanbul'un tamamı zamanla Bursa , Balıkesir bu yağışın etkisine girecek Marmara'nın doğusunu söylememe bile gerek yok diye diüşünüyorum birikim olayına gelince bu geceden itibaren olan karın üstüne İstanbul'da 10 ila 25 cm arasında artı birikim bekliyorum keza bursa ve marmaranın doğusundadao1S55U.gifo1uJ6t.gif

o1uysR.jpgo1uavv.jpg

Son uydu görüntülerinde dek bantlarının Ukrayna'ya kadar uzandığını görmek mümkün

• Bugün dekler günboyu özellikle Marmara'nın doğusunu etkilemeye devam edecek ardından bu gece siklon destekli bir oluşumun etkisine gireceğiz İstanbul'un tamamı zamanla Bursa , Balıkesir bu yağışın etkisine girecek Marmara'nın doğusunu söylememe bile gerek yok diye diüşünüyorum birikim olayına gelince bu geceden itibaren olan karın üstüne İstanbul'da 15 ila 40 cm arasında artı birikim bekliyorum keza bursa ve marmaranın doğusundadao1S55U.gifo1uJ6t.gif

o1uysR.jpgo1uavv.jpg

Son uydu görüntülerinde dek bantlarının Ukrayna'ya kadar uzandığını görmek mümkün

şuanda bile inanılmaz yağış var ellerinze sağlık hocam

• Bugün dekler günboyu özellikle Marmara'nın doğusunu etkilemeye devam edecek ardından bu gece siklon destekli bir oluşumun etkisine gireceğiz İstanbul'un tamamı zamanla Bursa , Balıkesir bu yağışın etkisine girecek Marmara'nın doğusunu söylememe bile gerek yok diye diüşünüyorum birikim olayına gelince bu geceden itibaren olan karın üstüne İstanbul'da 15 ila 40 cm arasında artı birikim bekliyorum keza bursa ve marmaranın doğusundada

Ellerinize sağlık hocam :kar:

:kralice:

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Konumumdan anlık ölçüm yaklaşık 18-19cm çimlerde :snowboard:

:kralice:

• Kocaeli/Kandıra

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.