winter is comming yok mu bişeyler? Kara gömüldün herhalde sesin soluğun çıkmıyor.
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Doğu Marmara için bu saatten sonra yıldız diyen bir arkadas vardı öğlen baksın şimdi radara
-
Doğu Marmara için bu saatten sonra yıldız diyen bir arkadas vardı öğlen baksın şimdi radara
Radara bakacakmışsın..
-
- Resmi Gönderi
Screenshot_2022-01-26-00-15-40-695_tr.gov.mgm.meteorolojihavadurumu.jpg
Yildiz kütlesi bunlar herhalde 😀
-
7C0386AC-F2A0-439A-9B7F-511C8C638D94.jpg
Şuan üzerimde bulunan yıldız kütlesi harika yağış bırakıyor.. =D
-
winter is comming yok mu bişeyler? Kara gömüldün herhalde sesin soluğun çıkmıyor.
Valla hiç bişey yok bende ya bu sistem bize hiç yaramadı ya MOR TRENİ BEKLİYORUZ BAKALIM.
-
Valla hiç bişey yok bende ya bu sistem bize hiç yaramadı ya MOR TRENİ BEKLİYORUZ BAKALIM.
Nasıl yok yav hiç mi yağmadı?
-
şuanda çok güzel yağış var maşAllah
-
şuanda çok güzel yağış var maşAllah
Hayırlı olsun denk düşsün nereye yağarsa farketmez bende mutlu oluyorum, Beyaz güzellik her şehrimize ayrı yakışıyor.
-
Şuan ki kütleler inanılmaz zayıf gelenler de onlardan farksız. Gece beklemeye değmez diye düşünüyorum. Nöbette olanlara bol şans dilerim herkese iyi geceler ☃️❄️
-
Erdal konumunda oturan Bi arkadaşım var 3 4 saat önce instagram story atmış sen bizimi yiyorsun yoksa kar yağıyor da Antarktika da yağan gibi kar mı istiyorsun anlayamadım
-
Neyse yarını bekle bakalım yağar elbet
-
Kocaeli ve Sakarya'nın sadece Kuzeydeki ilçelerine sarı uyarı geldi. (10-20 cm kuvvetli kar.)
-
Kocaeli ve Sakarya'nın sadece Kuzeydeki ilçelerine sarı uyarı geldi. (10-20 cm kuvvetli kar.)
Mavi kütleler var radarda kuvvetli yağış beklemek abartı değil mi
-
Mavi kütleler var radarda kuvvetli yağış beklemek abartı değil mi
Valla onu MGM'ye sormak lazım :D
-